Kaikki tussitaulumaalista ja näin teet kokonaisen valkotauluseinän

Tussitaulumaali on kuivapyyhintäpinnoite, joka voi muuttaa minkä tahansa pinnan valkotauluksi missä tahansa koossa tai muodossa. Sitä voidaan soveltaa melkein mihin tahansa kuviteltavaan pintaan. Muuta pintasi suuriksi kirjoitettaviksi alueiksi toimistoihin, kokoushuoneisiin ja luokkahuoneisiin. Mahdollista rajattomasti tilaa työskennellä. Smart Surfaces on maailman johtava valkotaulumaalivalmistaja. Saat kauttamme tussitaulumaalien lisäksi myös useita muita valkotaulutuotteita, kuten valkotaulutapetteja ja valkotaulukalvoja.

Osta Smarter Surfaces tussitaulumaaleja

Monista valkotaulumaalivalmistajista Smarter Surfaces on fiksuin valinta kaikille, jotka haluavat luoda kirjoitettavan seinän. Luo minkä tahansa kokoinen ja minkä tahansa värinen valkotaulupinta tussitaulumaaleilla. Voit jopa valita pintaan parhaiten sopivan muodon.

Napsauta alla olevaa tuotetta saadaksesi lisätietoja kuivapyyhintätuotevalikoimamme kahdesta valkotauluseinämaalista, kirkkaasta valkotaulumaalista tai valkoisesta tussitaulumaalista. Samalla selviää mikä väri sopii parhaiten pintaan, jota yrität luoda.

 

Tussitaulumaaliasiaa

Mitä on tussitaulumaali ja miten se toimii?

Dry erase -seinämaali on 2-komponenttinen järjestelmä, joka on sekoitettava juuri ennen levittämistä, jolloin saadaan valkotaulupinnoite, jonka voit levittää seinille, pöydille, oville tai melkein mille tahansa tasaiselle ja sileälle pinnalle.

Kuvittele, että voit maalata seinät tai muut pinnat kotona, toimistossa, luokkahuoneessa, työtilassa, kahvilassa tai liiketiloissa ja kuvuttuaan voit kirjoittaa seinillesi valkotaulutusseilla ja pyyhkiä helposti pois. Näin korkealaatuinen tussitaulumaali toimii.

Sinun ei tarvitse huolehtia kokorajoituksista Smart Whiteboard Paintin avulla. Tämä valkotaulumaali levitetään suoraan pinnalle, eikä siinä ole reunoja tai saumoja niin kuin perinteisissä taulumallisissa valkotauluissa. Voit maalata koko seinän, jos haluat. Kuka ei haluaisi, että toimistossa olisi rajaton ja koko seinän kokoinen valkotauluseinä?

Vain mielikuvitus on rajana. Käytä pintaa järjestääksesi ajatuksia ja aivoriihiä, tehdäksesi yhteistyötä ja ajatuskarttoja tai kokoa yhteen projektin eri elementit visualisoimalla uudella valkotauluseinälläsi.


Tussitaulumaalityypit

Valikoimassamme on tällä hetkellä kahden tyyppisiä kuivapyyhintämaaleja. Ne ovat valkotaulumaali valkoisena ja taulumaali kirkkaana.

Läpinäkyvä tussitaulumaali

Smarter Surfaces valkotaulumaali kirkkaana on täysin läpinäkyvä ja kirkas valkotaulumaali. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla minkä tahansa värinen valkotaulu, johon voit myös kirjoittaa haluamallasi värillä. Tussitaulupinnan alla olevan seinän, pöydän tai muun pinnan väri paistaa läpi. Jotkut ihmiset nauttivat värikkäistä pinnoista sen sijaan, että valkotaulupinta olisi perinteistä valkotaulun valkoista sävyä muistuttava. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka tykkäävät värikkyydestä, on Smarter Surfaces kirkas valkotaulumaali sinulle oiva valinta.

Innovatiivinen mutta yksinkertainen tuote on kaksiosainen tussitaulumaali. Kaada osat A ja B yhteen, sekoita 5 minuuttia ja olet valmis maalaamaan. Jos osaat maalata, voit tehdä pinnan käyttäen Smart Whiteboard Paint Clear -maalia. Sinun tarvitsee vain lisätä yksi kerros läpinäkyvää tussitaulumaalia pinnallesi.

Kokemuksemme mukaan eräät toimialat, kuten verkko-, markkinointi- ja IT-alat suosivat nykyaikaisempaa ulkoasua työympäristöönsä. Jos toimistosi sopii tähän profiiliin – tai haluat nopean ja edullisen tavan päivittää toimitilojasi – valitse läpinäkyvä tussitaulumaali. Smart Whiteboard Paint Clear on hyvin monipuolinen. Se näyttää hyvältä ja muuttaa pinnat erittäin tehokkaiksi työtiloiksi.

Tämä on matala VOC- ja hajuton tuote, mikä tarkoittaa, että se ei vapauta haitallisia kemikaaleja tai hajuja ilmaan käytön aikana.

Dry Erase Paint on myös LEED-sertifioitu. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on maailman eniten käytetty vihreiden rakennusten luokitusjärjestelmä. LEED tarjoaa puitteet, joita sisustajat ja arkkitehdit voivat soveltaa terveellisten, erittäin tehokkaiden ja kustannuksia säästävien vihreiden rakennusten luomiseen.

Huomaa: Et voi käyttää Smart Whiteboard Paint Clear -tussitaulumaalia valkoisella pinnalla, koska se taittaa seinän valkoista väriä.

Valkoinen tussitaulumaali

Niille, jotka haluavat perinteisemmän ilmeen tai haluavat, että tauluseinä sulautuu saumattomasti muun toimistonsa kanssa, valkoinen tussitaulumaali, kuten Smart Whiteboard Paint, voi olla täydellinen tuote. Toisin kuin perinteiset taulut, sinulla on rajattomasti tilaa kirjoittaa ja vältät tarpeettomia rajoja tai saumoja.

Tussitaulumaalilla kuukausitavoitteet seinälle

Kuivapyyhittävät valkotaulumaalit, kuten valkoinen Smart Whiteboard -maali, on myös helppo asentaa. Kuka tahansa voi tehdä sen. Maalaa pohjamaali pintaan, yhteensä 2 kerrosta, odota sitten 12 tuntia ja levitä 1 kerros valkoista tussitaulumaalia. Se on niin helppoa. Taulumaali ei rajoitu vain seiniin, vaan sitä voidaan käyttää oviin, pöytiin, kaappeihin ja muuhun.  Valkoinen valkotaulumaali on mukautuva ja se voidaan räätälöidä ja mitoittaa juuri oikean kokoiselle alueelle.

Whiteboard Paint on palkittu, ammattitason pinnoite, joka on suunniteltu käytettäväksi kaikilla sileillä pinnoilla. Tätä tuotetta voidaan käyttää toimitiloissa, sillä se on vähähajuinen ja matala VOC. Tämä tarkoittaa, että vaikka toimistoon lisätään valkotauluseiniä, voit jatkaa työskentelyä normaalisti. Smart Whiteboard Paint on erittäin ympäristöystävällinen, sillä on LEED-sertifikaatti ja se noudattaa kaikkia Euroopan ympäristö-, terveys- ja turvallisuusmääräyksiä.

Kun levität valkoisen valkotaulumaalin, on pinta pohjustettava vesipohjaisella pohjamaalilla, kuten Smart White Primerilla, ennen valkotaulumaalin levittämistä. Se estää valkotaulumaalia imeytymästä pinnan sisään, jolle sitä levitetään.

Kun sinulla on valkotauluseinä toimistossa tai luokkahuoneessa, voit lisätä viestintää, säästää aikaa ja se auttaa myös siirtymään paperittomaksi.

Magneettinen tussitaulumaali

Sinun ei tarvitse vain tyytyä vain yhteen ominaisuuteen. Miksi ei luoda valkotaulupintaa joka on samalla magneettinen? Valitse Smart Magnetic Whiteboard Paint -paketti, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi optimaalisen magneettisen ja valkotaulupinnan luomiseksi. Tässä paketissa saat Smart Whiteboard -maalin (joko valkoisena tai kirkkaana paketin valinnasta riippuen), Smart White Primer (jos valitset valkoisen vaihtoehdon) ja Smart Magnetic Paint tai vastaava magneettituote. Tussitaulumaalia on saatavana kahtena värinä, valkoisena ja läpinäkyvänä. Tämä tarkoittaa, että voit luoda magneettisen ja valkotauluseinän millä tahansa valitsemallasi värillä.

Magneettimaali ei itsessään ole magneettinen, vaan se toimii magneettien reseptorina. Tämä tarkoittaa, että se ei vaikuta kehenkään jolla on sydämentahdistin tai Wifi-signaaliin. Magneettimaali on väriltään keskiharmaa ja se voidaan päällystää millä tahansa värillä tai tässä tapauksessa valkoisella tai läpinäkyvällä tussitaulumaalilla. Se sisältää 50% magnetiittisisältöä, joten se on keskivahva tuote. Yhdistettynä tussitaulumaaliin voit luoda korkean suorituskyvyn magneettisen ja kuivapyyhintäpinnan.

Tämä on loistava vaihtoehto kokoushuoneisiin, kokoustiloihin, neuvottelutiloihin, työtiloihin, jopa keittiöihin ja luokkahuoneisiin, joissa voit ripustaa tai pitää esillä erilaisia ​​papereita, taideteoksia, projektimateriaaleja ja muuta neodyymimagneettien avulla. Miksipä et lisäisi magneettista tussitaulumaalia toimistosi seiniin ja mahdollista suunnittelualueita, jättimäisiä ilmoitustauluja tai luo toimistokalenteri, jotta jokainen voi nähdä kalenterin tapahtumat yhdellä silmäyksellä. Muuta toimistoasi tai luokkahuoneesi Magnetic Whiteboard Paintilla tänään.

Kuinka toimii magneettinen tussitaulumaali?

Mutta miten ns. magneettinen tussitaulumaali todella toimii? Tussitaulumaali ei itsessään ole magneettinen, vaan magneettinen tussitaulupinta luodaan kolmella eri päällekkäin maalattavalla tuotteella. Kun luot magneettista tussitauluseinää, tarvitset kolme osaa. Ensin sinun on levitettävä Smart Magnetic Paint. Levitä vähintään kolme kerrosta tätä magneettista pohjamaalia, joskin voit lisätä enintään kuusi kerrosta magneettisen voimakkuuden lisäämiseksi. Smart tai Super magneettimaali on paras magneettimaali, jota voi käyttää tussitaulumaalin kanssa, jonka johdosta olemme luoneet magneettiset tussitaulumaalipaketit. Siinä on kaikki mitä tarvitset. Kun olet levittänyt kaikki pintaan haluamasi magneettisen maalin kerrokset, tulee pinnasta magneettinen.

Tämän vaiheen jälkeen, riippumatta siitä, valitsitko tussitaulumaalin joko valkoisena vai läpinäkyvänä, edessä on magneettimaalin harmaan sävyn peittäminen. Voit joko maalata valitsemasi värikkään pohjamaalin tai Smart White Primer -pohjamaalin. Huomaa, että sinun on peitettävä magneettisen maalin harmaa väri kokonaan, ennen kuin voit levittää Smart Whiteboard Paint -tussitaulumaalia.

Maalaa viimeiseksi kerrokseksi yksi kerros tussitaulumaalia ja pinta on valmis. Kun olet levittänyt Smart Magnetic Whiteboard Paint -maalin, sinulla on pinta tai seinä, joka on sekä magneettinen että valkotaulu. Valitsemalla Smart Magnetic Whiteboard Paint -paketin saat kaksi toimintoa yhdellä ostoksella.

Magneettisia ja valkotauluseiniä voidaan käyttää missä tahansa luokkahuoneessa, toimistossa, kokoushuoneessa tai kotona. Kuinka käytät sitä riippuu sinusta. Luo alueita aivoriihille, projektisuunnitelmille, tai vaikka ilmoitustauluksi, valinta on sinun. Kokeile tilassasi magneettista tussitaulumaalia ja katso kuinka hyvin se toimii.


 

Näin teet koko seinän kokoisen valkotaulun

Kun olet päättänyt, että haluat luoda kokonaisen seinän johon voi kirjoittaa ja pyyhkiä kuten tavalliseen valkotauluun, tässä ohjeita sen luomiseen. Smart Whiteboard Paint -maalaus on helpompaa kuin luulet.

Tarvitset muutaman levitystyökalun, jotta voit levittää valkotauluseinämaalia seinälle. Suurin osa näistä toimitetaan sinulle tussitaulumaalipakkauksessa.

Smart Whiteboard -maali on levitettävä uudella telalla (toimitetaan pakkauksessa), sudilla ja maalikaukalolla. Kaikki kosketukset veden tai liuottimen kanssa aiheuttavat lopputuloksen pilaavan reaktion Smart Whiteboard Paintin kanssa.

Huomaa: Jos pakkauksessa tullut tela tuntuu liian pieneltä, voit käyttää suurempia vastaavia teloja. Suosittelemme korkealaatuista vaahtomuovi- tai mohair-telaa. Jos käytät mohair-telaa, poista kaikki irtonaiset kuidut ja karvat ennen käyttöä.

1. Mittaa alueesi

Mittaa pinta-ala tarkasti varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi tussitaulumaalia

Älä venytä valkotaulumaalia, koska se peittää vain lasketut alueet. Jos venytät maalia, valkotaulupinta ei toimi oikein ja joudut tekemään uudelleen maalin levitysprosessin.

2. Valmistele pinta maalausta varten

Peitä ja suojaa maalattavan pinnan ympärystö.

Tarkista ja täytä mahdolliset reiät tai halkeamat tavallisella fillerillä tai tasoitteella. Pystyt luomaan täysin toimivan valkotauluseinän vain, jos tussitaulumaali levitetään täysin sileälle pinnalle.

Käytä seuraavaksi paketissasi olevaa hiomapalaa ja hio tasoitteella tasoitettu pinta.

Pohjusta kaikki alueet, joissa tasoitetta käytettiin pohjamaalilla.

3. Pohjamaalaa pinta ennen tussitaulumaalin levittämistä

Levitä 2 kerrosta (3 kerrosta, jos tuoretta kipsiä) Smart White Primer -pinnoitetta ennen kuin levität Smart Whiteboard Paint White.

Jos olet valinnut läpinäkyvän tai värikkään valkotaulupinnan, käytä läpinäkyvää pohjamaalia ennen kuin levität Smart Whiteboard Paint – Clear maalattaessa:

 • uusi puu tai komposiittimateriaali
 • uusi huokoinen tai kuiva materiaali, kuten kipsi tai betoni
 • huokoisten pintojen, kuten tapetin, päälle
 • tasoitteen päälle

Pinnan on oltava puhdas ja kuiva ennen maalaamista parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
Sekoita pohjamaali huolellisesti ennen käyttöä.
Kuivumisaika kestää 2-4 tuntia kerrosten välillä ja 12 tuntia lopullisen kerroksen levittämisen jälkeen.

4. Kuinka valkotauluamaalia/tussitaulumaalia levitetään tasaisille pinnoille

Kaada kaikki tarvittavat A osat maaliin B.

On tärkeää sekoittaa perusteellisesti vähintään viiden minuutin ajan käyttämällä mukana tulevaa sekoitustikkua

Levitä tunnin kuluessa sekoittamisesta käyttämällä pakkauksessasi mukana tullutta telaa

Sekoitettu tussitaulumaali on levitettävä tunnissa (korkeat lämpötilat vähentävät tätä aikaa)

Maalaus kannattaa suorittaa metrin alue kerrallaan

Maalaa ensimmäisen metrisen ralueen reunat uudella pensselillä

Levitä uudella telalla Smart Whiteboard -maali tähän 1 metrin osaan

Ohjaa rulla koko pinnan yli 10 kertaa varmistaaksesi runsas, sileä ja tasainen kerros maalia

Kun olet suorittanut jokaisen metrisen osan, tarkista maalattu pinta kolmesta kulmasta mahdollisten virheiden, puuttuvien pisteiden tai epätasaisten alueiden varalta. Levitä lisää Smart Whiteboard -maalia tarpeen mukaan lisää

Sinun on varmistettava, että jokaisella metrin lohkolla on riittävä Smart Whiteboard -maali valkotaulupinnan luomiseksi, ennen kuin siirryt seuraavaan metrin osaan

Kun ensimmäinen yhden metrin osa on valmis ja tarkastettu, siirry toiseen osaan ja toista.

5. Tussitaulumaalin kuivumisaika

Huomaa ”Käyttövalmis” -päivämäärä (neljä päivää maalauksesta), jolloin käyttäjät voivat alkaa kirjoittamaan valkotaulutusseilla ja pyyhkiä uutta valkotaulupintaa.

Kiinnitä ”märkä maali” -merkki tussitaulumaalilla maalatun pinnan viereen

Smart valkotaulumaali on kosketuskuiva viiden tunnin kuluttua

Kun olet levittänyt Smart Whiteboard Paint -maalin, pinta on käyttövalmis neljän päivän kuluttua

Smart Whiteboard Paintin suorituskyky (pyyhittävyys) paranee edelleen ensimmäisten 30 päivän aikana. Ensimmäisten 14 päivän aikana suosittelemme tussitaulumaalipinnan puhdistamista päivittäin

Nämä ovat vaiheet, joita sinun on noudatettava valkotauluseinän tai tussitaulupinnan luomiseksi. Valkotaulumaali on helppo levittää, ja kuka tahansa, joka tuntee tavallisen maalausprosessin, voi tehdä sen.


Minkälaisen valkotauluseinän tarvitset?

Magneettinen valkotauluseinä

magneettimaali ja tussitaulumaali seinä

Kuinka voit käyttää magneettitaulun seinää? Magneettitaulun seinät ovat erittäin monipuolisia ja sopivat melkein mihin tahansa ympäristöön. Lisäämällä magneettitaulumaali toimistosi tai luokkahuoneesi seiniin voit luoda uusia tapoja työskennellä ja oppia.

Käytä tussitaulumaalattua pintaa kirjoittaaksesi muistiinpanoja tai ideoita. Valkotaulun koko ei enää rajoita sinua tai tiimiäsi, koska kokonaiset tiimit voivat nyt työskennellä magneettitauluseinällä samanaikaisesti.

Käytä visuaalista toimintoa lisätäksesi visuaalisen elementin kokouksiisi. Voit kiinnittää tuotepiirustukset muistiinpanojen tai verkkosivuston kuvakaappausten viereen, jotta voit paremmin selittää mielipiteesi.

Molemmat toiminnot auttavat kaikkia näkemään kokonaiskuvan, ja se on vain yksi tapa käyttää magneettisia valkotauluseiniäsi.Miksi et lisäisi magneettista tussitaulumaalia toimistosi yhteisessä tilassa olevaan seinään ja omistaisit sen yrityksen tiedottamiseen. Kuka tahansa voisi lisätä seinälle uutisia, tiedotteita tai henkilöstötapahtumia. Sen lisäksi, että se näyttää hyvältä, se kannustaa myös viestintään työpaikalla. Sinun ei enää tarvitse huolehtia loputtomista sähköpostiketjuista, joissa tieto siiloutuu. Magneettisen valkotauluseinän avulla näet kaiken yhdellä silmäyksellä.

Perinteinen valkotauluseinä

Matalakiiltoinen valkotaulutapettiseinä neuvottelutilassa

Haluatko tietää, miten voit käyttää valkotauluseinää toimistossa tai luokkahuoneessa? Tutustu alla oleviin ideoihimme.

Ensinnäkin, voit tehdä kokoustilasi kaikki pinnat kirjoitettaviksi. Toisin kuin tavalliset kuivapyyhintätaulut, tussitaulumaalattujen seinien koko ei ole rajoitettu. Työtila voi olla täynnä niitä.

Sen sijaan, että istuisitte suuren pöydän ympärillä, kun yksi henkilö kirjoittaa taululle, voivat kaikki olla jalkaisillaan. Jokainen voi kirjoittaa omat ideansa omaan suunnittelutilaansa samanaikaisesti. Koko kokoustilasi on kirjoitettavissa ja sitä voidaan käyttää ideointiin. Kaikilla on paitsi mahdollisuus kirjoittaa oma ajatuksensa kaikkien nähtäväksi, jonka lisäksi kenenkään ei tarvitse pyyhkiä mitään niistä ennen kuin olette valmiita.

Valkotauluseinät auttavat sinua saamaan kaiken irti tiimistäsi ja varmistamaan, että kaikki näkevät kokonaisuuden. Yksi tärkeimmistä asioista missä tahansa toimistossa on viestintä. Se voi myös olla yksi vaikeimmista näkökohdista työskenneltäessä kaiken kokoisessa yrityksessä. Miksi et käytä valkotaulun seinää varmistaaksesi, että kaikki pysyvät ajan tasalla toimistosi menoista? Voit yrittää lähettää sähköpostia kaikille, mutta tämä voi olla aikaa vievää, etkä voi taata, ettei tietoja menetetä työntekijöiden postilaatikossa. Luo sen sijaan ilmoitustaulu seinätaululla.

Käytä yhtä toimistosi seinistä avoimena ilmoitustauluna, jotta kaikki pääsevät siihen. Näin kaikki yrityksesi tiedotteet löytyvät samasta paikasta. Kuka tahansa toimistossasi voi lisätä jotain seinälle – olipa kyseessä sitten uusi tuoteuutinen, yritystapahtuma tai muu. Se on myös hyvä tapa pitää osastot, jotka eivät yleensä ole vuorovaikutuksessa, ajan tasalla.

Toinen työtilan seinän käyttö on kuukausittaisten tavoitteiden kirjoittaminen. Joku joukkueesta voi sitten päivittää tavoitteen prosenttiosuuden jokaisen viikon lopussa.

Tämä tarkoittaa, että koko myyntitiimi voi nähdä, kuinka suuren määrän tavoitteestaan ​​he ovat tähän mennessä saavuttaneet ja kuinka paljon heillä on vielä jäljellä. Tämä pitää heidät motivoituneina koko viikon ajan.

Värikäs valkotauluseinä

Kaikki eivät halua valkoisia seiniä toimistoihinsa. Joskus värilliset tauluseinät ovat paljon mielenkiintoisempia. Ne ovat myös yhtä helppokäyttöisiä kuin perinteiset valkoiset valkotauluseinät.

Oranssi tussitaulumaaliseinä

Läpinäkyvässä tussitaulumaalissa hienoa on, että sillä voi tehdä minkä tahansa värisen pinnan. Se voi olla täysin ainutlaatuinen toimistosi muuhun värimaailmaan tai brändin väreihin sopeutuva.

Voit jopa päällystää digitaalisia tulosteita Smart Whiteboard Paint Clear -tussitaulumaalilla ja se on hieno tapa parantaa henkilökohtaisia pintojasi toiminnallisuudella. Lisäämällä värillisiin seiniin kirkasta valkotaulumaalia voit jopa päällystää yrityksen logon.


 

Valmistelut ennen tussitaulumaalilla maalaamista

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että olet mitannut alueen, jonka haluat maalata oikein. Tämä on tärkeää, koska Smart Whiteboard -maalia, ei myydä litroina, vaan sen alueen mukaan, jonka haluat peittää. Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että ostat tarpeeksi maalia kattamaan koko pinta-alasi. Jos venytät valkotaulumaalia peittämään suuremman alueen kuin se pystyy, valkotaulupinta ei toimi.

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että peität ja suojaat seinääsi ympäröivän alueen. Tämä estää työtilasi tai luokkahuoneesi sotkeutumisen valkotaulumaalista. Sitten sinun on täytettävä seinässäsi olevat reiät täyteaineella, koska valkotaulumaali on maalattava täysin sileälle pinnalle.

Seuraava askel, jota tarvitaan taulumaalimaalien valmisteluun, on pinnan hionta. Hiontapala toimitetaan tussitaulumaalipakkauksessa.

Viimeinen vaihe, joka sinun on tehtävä valmistellessasi pintaa kuivapyyhintämaalia varten, on pinnan pohjustus. Pohjusteen levittäminen on välttämätön vaihe Smart Whiteboard Paint White -taulun maalauksessa. Levitä 2 kerrosta Smart White Primer (3 kerrosta, jos levität tuoreelle kipsille) ennen kuin levität Smart Whiteboard Paint White tussitaulumaalia.

Kun olet pohjustanut pinnan, seuraava askel on taulumaalin levittäminen.


 

Tussitaulumaalikerroksen maalaaminen

Kun olet pohjustanut seinän, haluat aloittaa tussitaulumaalin levittämisen.

Ensinnäkin sinun on kaadettava kaikki tarvittavat A osat B-osaan ja sekoitettava perusteellisesti. Sinun on sekoitettava vähintään viisi minuuttia käyttämällä pakkauksen sekoitustikkua. Sinun on levitettävä valkotaulumaali tunnin sisällä A ja B osien sekoittamisen jälkeen.

Smart valkotaulumaali kannattaa levittää yhden neliömetrin alue kerrallaan. Tela tulee viedä maalattavan alueen yli 10 kertaa, jotta tussitaulumaalipinta olisi riiittävä, sileä ja tasainen.

Kun jokainen metrinen osa on suoritettu, tarkista maalattu pinta kolmesta kulmasta tarkistaaksesi mahdolliset virheet, puuttuvat kohdat tai epätasaisen levityksen alueet. Levitä enemmän Smart Whiteboard -maalia tarvittaessa maalitta jääneille alueille.

Sinun on varmistettava, että jokaisessa neliömetrin osassa on riittävä Smart Whiteboard -maali kirjoituspinnan luomiseksi, ennen kuin siirryt seuraavaan neliömetrin osioon.


Vinkkejä valkotauluseinän ensimmäiseen käyttöön

Kun valkotaulumaali on kuiva joudut odottamaan neljä päivää ennen kuin voit käyttää uutta pintaa. Tämä johtuu siitä, että maali tarvitsee kovettumisaikaa, jotta siitä tulee toimiva. Jos käytät taulumaaliseinääsi ennen kuin neljä päivää on kulunut, pinta ei toimi oikein. Pintasi tarvitsee kureutuu vielä kolmekymmentä päivää, jotta siitä tulee optimaalinen valkotaulupinta, joten neuvomme on puhdistaa pinta päivittäin.

On olemassa useita tapoja, joilla voit säilyttää valkotauluseinäsi hyväkuntoisena ja välttää haamujälkien syntymistä. Yksi näistä tavoista on käyttää korkealaatuisia lisävarusteita, kuten alla mainitsemamme.

Ensinnäkin, oman valikoimamme valkotaulun puhdistussuihke ja mikrokuituliina. Valkotaulun puhdistusneste on täydellinen valkotauluseinän päivittäiseen ylläpitoon. Voit käyttää sitä käytännössä kaikilla valkotaulupinnoilla, mukaan lukien Smart Dry Erase Paint, Smart Dry Erase Sheets ja perinteiset taulut. Yhdessä tämän tuotteen kanssa puhdistat seinän mikrokuituliinalla.

Jos sinulla on vaikeasti lähteviä ​​tahroja tai vahingossa käytetty permanenttitussia valkotaulussa, voit puhdistaa seinän permanenttitussin poistajan avulla. On suositeltavaa olla käyttämättä permanenttitussin poistajaa jokapäiväisessä käytössä, sillä se voi vahingoittaa pintaa ajan myötä.

Haluat myös varmistaa, että valkotaulun seinällä käyttämäsi valkotaulutussit ovat laadukkaita. Asiakkaamme kokemuksen helpottamiseksi meillä on näitä verkkosivustoillamme täällä. Suosittelemme että käytät ​​korkealaatuisia markkereita, jotta vältät tahrojen jättämisen seinälle. Tämä pitää valkotauluseinänne mahdollisimman puhtaana, joten se näyttää pitkään hyvältä. Sen sijaan, että ostat kaikki nämä taulutarvikkeet yksitellen, ovat ne ostettavissa yhdessä nipussa Whiteboard User Kit- tai Pro Whiteboard User Kit -tuotepaketteina. Osta valkotaulun lisävarustepaketit täältä.


Tussitaulumaali vai valkotaulutapetti?

Whiteboard Paint ei ole ainoa kuivapyyhintätuotevalikoimamme valkotaulupinnoite. Molemmat tuotteet luovat korkealaatuisia valkotauluseiniä, joskin ne ovat itse asiassa melko erilaisia.

Smart Whiteboard Wallpaper, eli valkotaulutapetilla, voit luoda niin suuren tai pienen valkotaulupinnan kuin haluat, kun taas perinteisten valkotaulujen koko yleensä rajoitettu. Voit ostaa niin monta rullaa tätä valkotaulutapettia kuin tarvitset luodaksesi äärettömän ison valkotaulupinnan. Kaikki riippuu valkotaulualueesi koosta. Valkotaulutapetti on käyttövalmis heti, kun tapettiliima on kuivunut (yleensä 24 tuntia), jotta voit alkaa nauttia sen kaikista eduista jo seuraavana päivänä.

Smart Dry Erase -seinäpäällyste on kiiltävä. Kuten Smart Whiteboard Paint, se levitetään suoraan seinälle, mikä tarkoittaa, että se luo sileän pinnan. Se ei myöskään näytä kömpelöltä kuten tavalliset valkotaulut, mutta voi sen sijaan tehdä huoneesta suuremman.

Smart valkotaulumaali on saatavana sekä valkoisena että läpinäkyvänä, toisin kuin valkotaulut ja valkotaulutapetit. Läpinäkyvän version avulla voi luoda tauluseinän minkä tahansa värisenä. Sitä voidaan käyttää myös digiprintin päälle. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda valkotaulupinta missä tahansa värissä ja valitsemassasi koossa.

Jos voit maalata, voit maalata valkotaulun taulumaalillamme. Smart valkotaulumaali voidaan levittää vain viidessä yksinkertaisessa vaiheessa, ja saat helposti seurattavat ohjeet pakkauksen mukana. Maalattua pintaa voidaan sitten käyttää neljä päivää maalauksen jälkeen.

Kun tussitaulumaali on valmis, sen pinta on aina kiiltävä. Se voidaan levittää saumattomasti mihin tahansa tilaan, ja kun sitä ei käytetä, se näyttää kiiltonsa ansiosta vain hieman erilaiselta kuin tavallinen valkoinen maali. Tai jos valitset läpinäkyvän version, voit pitää seinän värin vaikka keltaisena, sinisenä tai punaisena.

Sekä Smart Whiteboard -maali että Smart Whiteboard -tapetti voidaan pitää hyvässä kunnossa käyttämällä sekä korkealaatuisia valkotaulutusseja että valkotaulun puhdistusaineita. Tarjoamme valikoiman näitä sekä erilaisia valkotaulun puhdistus ​​suihkeita, joiden avulla saat kaiken irti pinnastasi. Katso nämä tuotteet täältä.


Tussitaulumaali vs. perinteinen valkotaulu?

Kuinka tussitaulumaali toimii vs. tavanomainen valkotaulu?

Perinteiset valkotaulut vaativat yleensä valkotauluasennuksen tuntevan henkilön. Asentajan on asennettava levy suorassa kulmassa ja varmistettava, että se on tukevasti kiinni seinässä. Nämä vaiheet saattavat kuulostaa vaikeilta, mutta jos sinä tai asentajasi ovat työskennelleet taulujen kanssa aikaisemmin, niiden helppous voi yllättää.

Tussitaulumaali on uskomattoman helppo asentaa. Kuka tahansa voi tehdä sen. Levitä pohjamaalia kahdella kerroksella ja odota sitten 12 tuntia, ennen kuin levität yhden kerroksen tussitaulumaalia. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia asentajan hankkimisesta, tutustu vain verkkosivustollamme saatavilla olevaan perusteelliseen ohjeistukseen. Se toimitetaan myös painettuna kopiona tauluseinämaalipakkauksen mukana.

Perinteiset levyt ovat tyypillisesti vain tietyn alueen peittäviä. Tämä tarkoittaa, että ellet löydä erityisen suurta, voit toisinaan olla alueen puolesta rajoitettu. Niillä on yleensä listat, jotka voi toisinaan tuntua isolta, jos haluat lisätä niitä enemmän kuin yhden seinällesi.

Smart valkotaulumaali voidaan tehdä täysin saumattomaksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia suurista kehyksistä tai reunuksista. Voit luoda valkotauluseinät, jotka eivät edes näytä valkotauluilta jos niihin ei piirretä. Tussitaulumaali ei rajoitu vain seiniin, vaan voit levittää sitä myös kaikkiin oviin, työpöytiin, kaappeihin tai toimiston, kokoushuoneen tai luokkahuoneen sileille pinnoille.

Suurinta osaa kuivapyyhintätauluista on saatavana vain valkoisina, mutta on mahdollista saada myös värikäs tai monivärinen piirustustaulu. Nämä ovat kuitenkin yleensä pienempiä tauluja, jotka eivät yleensä ole yhtä laadukkaita kuin jotkut muut saatavilla olevat.

Taulumaalia on toisaalta saatavana kahtena värinä, valkoisena ja kirkkaana. Läpinäkyvällä vaihtoehdolla voit päällystää minkä tahansa värimaalin (paitsi valkoisen) ja sinulla on kirjoitettava pinta haluamallasi värillä.


 

Miksi Smarter Surfaces tussitaulumaali vs muut tuotemerkit?

Miksi sinun pitäisi valita Smarter Surfaces Whiteboard Paint muiden tuotemerkkien sijaan? Syitä on useita, ja olemme sisällyttäneet joitain niistä alla.

Smart Whiteboard Paint päihittää kaikki markkinoilla olevat kilpailijat. Se on markkinoiden paras valkotaulumaali ja tarjoaa asiakkaille pitkäaikaisen valkotaulupinnan. Smart Whiteboard Paint on erittäin ympäristöystävällinen ja LEED-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin kilpailijamme tuotteet, Smart Whiteboard Paint voi todella lisätä rakennuksen ympäristöystävällisyyttä. Smarter Surfaces -tuotteet kestävät aikaa.

 

  0
  Ostoskorisi
  Ostoskorisi on tyhjäPalaa takaisin kauppaan
   Laske toimitusmaksu