Asiakkaitamme

Smarter Surfaces tuotteita käytetään toimistoissa, kouluissa ja hotelleissa ympäri maailman. Tässä joitain asiakkaitamme.

Yritykset

Me uskomme, että ympäristöllä on suuri vaikutus siihen kuinka tuotteliaita ja luovia olemme. Hyvien tilojen luomiseen ei kuitenkaan tarvita viimeisintä kallista teknologiaa, vaan pienillä suunnitelmallisilla parannuksilla on saatu aikaiseksi käyttäjiään palvelevia, viihtyisiä ja toimivia tiloja.

Oppilaitokset

Haluamme ravistella perinteistä koululuokkaa ja muuttaa tiloista monipuoliseen opetukseen soveltuvia. Tarjoamme välineitä, joilla oppimisesta voi tulla elämys. Tilojen ei tarvitse olla täynnä viimeisintä tekniikkaa. Pienillä luovilla ratkaisuilla voidaan luoda mielikuvitusta, oppimista, luovuutta ja yhteistyötä ruokkivia tiloja.

Me haluamme tehdä koululuokista tiloja,
joissa opetus on helppoa ja hauskaa.

Smarter Surfaces tuoteperhe vastaa koulumaailman tarpeisiin. Valkotaulutuotteillamme on mahdollista luoda suuria opetustauluja opettajille ja piirreltäviä pöytiä oppilaille. Projektorimaalilla seinä muuttuu valkokankaaksi, magneettisilla tapeteilla ja maaleilla saa aikaan esimerkiksi ilmoitustauluja ja valkotaulukalvot ovat liikkuvan ihmisen mukana kulkevia kevyitä valkotauluja. Tai voit yhdistää nämä kaikki ominaisuude. Myöskään vanhoja valkotauluja ei tarvitse hävittää jos ne päällystää uudelleen!

Smarter Surfaces tuotteita käytetään kouluissa ja opetuskäytössä ympäri maailman.

Tässä joitain asiakkaitamme.

Me uskomme, että ympäristöllä on suuri vaikutus
siihen kuinka tuotteliaita ja luovia yritykset ovat.

Lisäämällä nykyisiin tiloihin tavallisten seinäpintojen päälle toiminnallinen pinta, kuten tussitaulumaali, voidaan mikä tahansa pinta valjastaa työkaluksi. Tavalliset pölyävät liitutaulut ja kooltaan rajalliset valko- ja lasitaulut on korvattavissa tussitaulumaalilla. Tussitaulumaalilla päällystetyt seinät, pöydät, ovet ja pilarit toimivat kuin lasi- ja valkotaulut, Niihin voi kirjoittaa ja piirtää tavallisella valkotaulutussilla, kuten tavalliseen valkotauluun. Tussitaulumaalilla valkotaulupinta on haluamasi muotoinen ja kokoinen, jopa kupera tai kovera. Tussitaulumaali ei päädy ongelmajätteenä kaatopaikalle, vaan se poistetaan käytöstä ylimaalaamalla tai tapetoimalla. Smart Wall Paintilla on kymmenen vuoden takuu.

Muun muassa nämä yritykset ovat vieneet
luovuutensa uudelle tasolle.