+358509117993 [email protected]

Magneettinen tasoite

159,96  120,28 

Magneettinen tasoite on valmiiksi sekoitettu tasoite, jolla tasoitettavasta pinnasta tulee samalla myös voimakkaasti magneettinen. Magneettisella tasoitteella luodaan helposti minkä tahansa kokoinen tai muotoinen magneettinen seinä ilman metallilevyjä. Maalattavissa tai tapetoitavissa päälle. Suosittelemme käyttämään neodyymistä valmistettuja, voimakkaita magneetteja.

Tasoite on suunniteltu niin toimisto-, koulu- kuin kotikäyttöön. Levitetään kuten mitä tahansa tasoitetta. Nettisivuiltamme löytyy asennusohjeiden lisäksi hyvä asennusvideo.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ale!

Magneettinen tasoite on erityisen hyvä monimuotoisille pinnoille, esimerkiksi ikkunallisiin seiniin sekä kalusteisiin ja pilareihin. Tämä erittäin voimakas magneettinen tasoite luo laadukkaan, tumman harmaan (RAL 7024) työpinnan joka päällemaalataan tai tapetoidana haluamallaan värillä tai kuosilla. Muilla Smarter Surfaces-tuotteilla, kuten tussitaulumaalilla tai -tapetilla saat lisättyä piirrettävän ja/tai projektoriheijastusominaisuudet toiminnalliselle pinnallesi. Magneettinen tasoite on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tällaisia esimerkkejä ovat päiväkodit, koulut, neuvottelutilat sekä toimistot. Magneettisessa tasoitteessa on valikoimamme voimakkain magneettisuusaste.

Jos tavoitteena on mahdollisimman paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen pinnan kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

Käyttökohteita

Voimakas magneettinen tasoite on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Tasoitteella saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa tasoitteella hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi ja se toimii erinomaisena pohjana tussitaulumaalille tai -tapetille. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Tekniset tiedot

 • Pinta-ala: 5
 • Väri: Tumma harmaa
 • Kerroksia: 2-3 kerrosta (laskettu 5 määrään)
 • Vaikeusaste: Haastava / Professional
 • Asennusaika: 1 päivä sisältäen kuivumisajan
 • Ei VOC:ta / haihtuvia orgaanisia yhdisteitä
 • Tuoksuton
 • valmiiksi sekoitettu tasoite
 • Voidaan tapetoida tai ylimaalata minkä väriseksi tahansa.
 • Magneettisuuden voimakkuus: voimakas 75% magnetiittia
 • Takuu: 10 vuotta

 

Sertifikaatit

Smart Magneettinen Tasoite ei sisällä liuottimia ja on lähes hajuton. Se on vesiliukoinen eikä sisällä VOC-yhdisteitä.

Smart Magneettinen Tasoite täyttää Suomessa M1-vaaditun tuotteen päästörajat. Emme kuitenkaan ole uusineet virallista Rakennustietosäätiöltä haettavaa hyväksyntää M1-luokitukselle, joten vaikka tuotteemme täyttävät luokitukseen vaaditut arvot, et löydä tuotteitamme heidän virallisista tietokannoistaan.

Asennusohje ja lisätiedot

Tasoitetta laitetaan voimakkaan magneettipinnan aikaansaamiseksi 2 kerrosta. Pinta on päällemaalattavissa viimeisen maalikerroksen kuivuttua (ainakin 2 tuntia). Ennen asennusta on varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen ja myös itse tasoite tulee hioa ja puhdistaa jos päälle halutaan asentaa toinen materiaali. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Käytäthän pinnan kanssa voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä magneettipinnasta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

1. Mittaa alue

Mittaa alue, jonka haluat tasoittaa ja varmista, että sinulla on 2kg Smart Magneettitasoitetta yhtä neliömetriä kohden.

2. Valmistele

Käy läpi tasoitettava pinta ja varmista, että se on puhdas, kuiva ja tarpeeksi kestävä painavalle tasoitteelle. Suojaa lattia, kulmat, reunat, valonkatkaisijat yms. maalarinteipillä. Maalaa pinta tarvittaessa pohjamaalilla sulkeaksesi huokoisuudet. Varmista, että pohjamaali on kuivunut ennen tasoitteen levittämistä.

3. Sekoita

Sekoita tasoite hyvin ennen käyttöä. Älä ohenna tasoitetta, sillä se on valmis käytettäväksi.

4. Levitä ensimmäinen kerros

Levitä 1 kg tasoitetta per yksi neliömetri tai 1,2mm paksu kerros käyttäen teräslastaa. Varmista, että tasoitetta on tasaisesti koko alueella.

5. Tasoita

Käy pinta läpi, kun se on osittain kuivunut ja poista epätasaisuudet tasoituslastalla. Anna kuivua vähintään 6 tuntia ennen toisen kerroksen laittamista.

6. Levitä toinen kerros

Levitä toinen kerros tasoitetta toistamalla kohta 4.

7. Tasoita toinen kerros

Odota 1-2 tuntia tai kunnes tasoite on osittain kuivunut ja tasoita pinta mahdollisimman hyvin lastalla. Voit tarvittaessa käyttää hieman vettä pinnan kostuttamiseen tasoituksen yhteydessä.

8. Tarkista pinta

Tarkista onko pinta tasainen toisen kerroksen ollessa kuivunut. Tarvittaessa korjaa pinnan epätasaisuudet pienellä määrällä tasoitetta ja tasaisella lastalla.

9. Anna kuivua ja silota tarvittaessa.

Anna pinna kuivua vähintään 24 tuntia, jonka jälkeen hio pinta kevyesti saadaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisen tasoitteen asennusohje (PDF)