Magneettinen tasoite

Magneettinen tasoite on valmiiksi sekoitettu tasoite, jolla tasoitettavasta pinnasta tulee samalla myös voimakkaasti magneettinen. Magneettisella tasoitteella luodaan helposti minkä tahansa kokoinen tai muotoinen magneettinen seinä ilman metallilevyjä. Maalattavissa tai tapetoitavissa päälle. Suosittelemme käyttämään neodyymistä valmistettuja, voimakkaita magneetteja.

Tasoite on suunniteltu niin toimisto-, koulu- kuin kotikäyttöön. Levitetään kuten mitä tahansa tasoitetta. Nettisivuiltamme löytyy asennusohjeiden lisäksi hyvä asennusvideo.

159,96 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): SSC-MAGPL5 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä erittäin voimakas magneettinen tasoite luo laadukkaan, tumman harmaan (RAL 7024) työpinnan sellaisenaan tai sen voi päällemaalata tai tapetoida haluamallaan värillä tai kuosilla. Muilla Smarter Surfaces-tuotteilla, kuten tussitaulumaalilla tai -tapetilla saat lisättyä piirrettävän ja/tai projektoriheijastusominaisuudet toiminnalliselle pinnallesi. Magneettinen tasoite on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tällaisia esimerkkejä ovat päiväkodit, koulut, neuvottelutilat sekä toimistot. Magneettisessa tasoitteessa on valikoimamme voimakkain magneettisuusaste.

 

Asennus

Magneettinen tasoite on erityisen hyvä monimuotoisille pinnoille, esimerkiksi ikkunallisiin seiniin sekä kalusteisiin ja pilareihin. Tasoitetta laitetaan voimakkaan magneettipinnan aikaansaamiseksi 2 kerrosta. Pinta on päällemaalattavissa viimeisen maalikerroksen kuivuttua (ainakin 2 tuntia). Ennen asennusta on varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen ja myös itse tasoite tulee hioa ja puhdistaa jos päälle halutaan asentaa toinen materiaali. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Viralliset asennusohjeet löydät täältä.  Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Käytäthän pinnan kanssa erittäin voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä magneettipinnasta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on mahdollisimman paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen pinnan kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

 

Käyttökohteita

Voimakas magneettinen tasoite on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Tasoitteella saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa tasoitteella hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi ja se toimii erinomaisena pohjana tussitaulumaalille tai -tapetille. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Tekniset tiedot

 • Pinta-ala: 5
 • Väri: Tumma harmaa
 • Kerroksia: 2-3 kerrosta (laskettu 5 määrään)
 • Vaikeusaste: Haastava / Professional
 • Asennusaika: 1 päivä sisältäen kuivumisajan
 • Ei VOC:ta / haihtuvia orgaanisia yhdisteitä
 • Tuoksuton
 • valmiiksi sekoitettu tasoite
 • Voidaan tapetoida tai ylimaalata minkä väriseksi tahansa.
 • Magneettisuuden voimakkuus: voimakas 75% magnetiittia
 • Takuu: 10 vuotta

Asennusohje ja lisätiedot

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Magneettisen tasoitteen asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisen tasoitteen asennusohje (PDF)