Tussitaulumaali

Tussitaulumaalilla saa toteutettua koko seinän kokoiset ja hankalan malliset tussitaulut. Erinomaisia käyttökohteita ovat mm. seinät, pöydät, ovet, pilarit ja kaapin ovet. Läpinäkyvällä maalilla saa säilytettyä huoneen persoonallisen tyylin jättämällä alla olevat kuviot ja värit, esimerkiksi puun tai printtitapetin näkyviin.

Tuotepakkauksen sisältö:
Itse maalin komponentit A ja B
Maalaustelan
Suojakäsineet
Hiomapala
Sekoitustikkuja
Mikrokuituliina
Asennusohjeet
Käyttöohjeet
Smarter Surfaces -tarra

Tuotteella on sertifioidut paloluokitukset
Euroclass B ja ASTM E84

Pyydettäessä saatavilla myös M1 sertifikaatin vaatimat laboratoriotulokset.

alk. 142,60 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tussitaulumaali on ekologinen ja täysin räätälöitävissä oleva vaihtoehto perinteiselle valkotaululle. Tussitaulumaalilla luot piirrettävän pinnan juuri sen muotoiseksi mitä haluat ja läpinäkyvä maali mahdollistaa ympäristöön valitun värimaailman säilyttämisen.

 

Asennus

Tämä kaksikomponenttimaali on helppo asentaa ja on käyttövalmis viikon päästä asennuksesta. Maalin voit asentaa lähes mille tahansa pinnalle, metalliin sekä puupinnalle. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on täysin tasainen ja valmiiksi halutun värinen. Valkoinen maali ei ole peittävä ja maalin koostumus on kevyen lakkamainen. Se tulee siis muotoilemaan täysin alla olevaa pintaa. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Maalipakkauksen mukana tulee vaahtomuovitela. Reunat suosittelemme ensin maalaamaan siveltimellä. Maalin voi myös ruiskumaalata.

Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää tuotteillemme tarkoitettua pohjamaalia. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Suosittelemme ehdottomasti vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä.

Jos haluat tehdä maalilla tehdystä tussitaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Tussitaulumaali soveltuu käytettäväksi mm. magneettisten tuotteidemme kanssa, joita yhdistelemällä saat magneettisen tussitaulupinnan.

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Maalilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät, kalusteet tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa “heti valmiiksi” tussitauluiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Samanaikainen piirtäminen ja fyysisten komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä.  Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

 • Pinta-ala 2m²/6m²/12m²/18m²
 • Väri: valkoinen/läpinäkyvä
 • Vesiohenteinen maali
 • Myös ruiskumaalattavissa
 • Helppo, kertaalleen maalattava
 • Kymmenen vuoden takuu
 • Mieto haju
 • Ympäristöystävällinen
 • Kosketuskuiva noin viidessä (5) tunnissa
 • Käytettävissä seitsemän (7) päivän kuluttua maalaamisesta
 • Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) tai liuottimia
 • Asennettavissa mihin tahansa pinnalle, kunhan pohjatyöt on tehty huolella.
 • Pitkäikäinen, kun piirtämiseen käytetään vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia puhdistusaineita.

Asennusohje ja lisätiedot

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Tussitaulumaalin asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Tussitaulumaalin asennusohje (PDF)

Takaa tussitaulupintasi käyttöikä käyttämällä tuotetta oikein. Käyttöohje löytyy PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Tussitaulumaalin käyttöohje (PDF)