Tussitaulutapetti

Tussitaulutapetilla luo valkotaulun helposti yhdellä asennuskerralla. Pinnalle voi kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla. Tussitaulutapetti voidaan asentaa mihin tahansa sileään ja suoraan pintaan. Merkinnät pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla ja pinttyneempiä jälkiä varten voi käyttää tussitaulun puhdistamiseen tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotteella on sertifioidut paloluokitukset
Euroclass B ja ASTM E84

Tuotepakkauksen sisältö:
1 Tussitaulutapetti 10m²
1 Mikrokuituliina
1 Smarter Surfaces -tarra
1 Asennusohje
1 Hanskat
1 Lasta

457,56 

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote toimitetaan 2-4 päivässä.

Tuotetunnus (SKU): SSK-WCWB Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tussitaulutapetti on piirrettävä tapetti on ekologinen ja räätälöitävissä oleva vaihtoehto perinteiselle valkotaululle.

 

Asennus

Tämä monitoiminen tussitaulutapetti luo varmasti tasaisen pinnan, se on helppo asentaa ja on käyttövalmis 24. tunnin sisällä asennuksesta. Tapettivuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää monitoimitapeteillemme suunniteltua tapettiliisteriä. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Suosittelemme ehdottomasti vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä.

Jos haluat tehdä tapetilla tehdystä tussitaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Tapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa “heti valmiiksi” tussitauluiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Samanaikainen piirtäminen ja fyysisten komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • 10 vuoden takuu
  • 10m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0.30 mm
  • Paino: 5,7kg
  • Väri: kiiltävä valkoinen
  • Käyttövalmis 24h asennuksesta

Asennusohje ja lisätiedot

Tussitaulutapetti asennetaan normaalin tapetin kaltoin käyttäen voimakasta tapettiliisteriä ja lopputuloksena on halutun kokoinen, varmasti tasalaatuinen ja sileä tussitaulupinta.

Jos asennettava pinta monimutkaisempi, katso Smarter Surfaces -tussitaulumaali.

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Tussitaulutapettien asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Tussitaulutapettien asennusohje (PDF)