Valkotaulutapetti

Smarter Surfaces valkotaulutapetti on Suomen suosituin valkotaulutapetti, jolla tapetoitu pinta muuttuu valkotauluksi. Helppo asentaa ja huippuratkaisu tiloihin joihin halutaan laadukasta valkotaulupintaa lähes mille tahansa sileälle pinnalle. Asenna kuin tapetti, käytä kuin mitä tahansa valkotaulua. Pinnalle voi kirjoittaa ja piirtää tavallisella valkotaulutussilla ja pyyhkiä käyttäen valkotaulupyyhkimiä ja -tarvkkeita.

Valkotaulutapettia on saatavilla joko magneettisena tai ilman magneettisuutta ja kiiltävänä tai mattapintaisena. Magneettisissa vaihtoehdoissa voit käyttää magneetteja papereiden ja esineiden kiinnittämiseen pintaan. Matalampi kiiltoaste mahdollistaa pinnan toimivuuden videotykin valkokankaana.

Vuoan voi tapetoida pystyyn tai vaakaan ja se sopii myös kuperille tai koverille pinnoille.

Valkotaulutapettipakkauksen sisältö:

 • Tussitaulutapetti 10m² tai 5m², rullan pituus 8,25 metriä tai 4,12 metriä, korkeus 1,22 metriä
 • Mikrokuituliina
 • Smarter Surfaces -tarra
 • Asennusohje
 • Hanskat
 • Lasta

alk. 466,61 

Tuotetunnus (SKU): SSK-WCWB0 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Valkotaulutapetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten sen lisäksi että se näyttää hyvältä, se toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Joustava ja leikattava rakenne mahdollistaa tavallisen suorakulmion lisäksi rajattoman määrän erilaisia valkotaulumalleja. Mahdollista asentaa myös kuperille tai kaareville pinnoille. Valkotaulutapetti on asennettavissa pystyyn tai vaakaan.

Valkotaulutapetteja on saatavilla 4 erilaista. Voit valita joko kiiltävän tai puolikiiltävän sen mukaan, onko piirtopinnalle tarkoitus myös projisoida videotykillä sekä magneettisen että ei-magneettisen vaihtoehdon väliltä.

Kiiltävä valkotaulutapetti on ideaali vaihtoehto tavalliselle valkotaululle tai esimerkiksi päällystämään vanhaa liitutaulua.

Puolikiiltävä valkotaulutapetti on luotu tilaan, jossa tarvitaan sekä projektoria että valkotaulua. Tämä valkotaulutapetti on kehitetty matalakiiltoisemmaksi, jotta se vähentää ns. “hotspot”-valoilmiötä, jonka videotykki saattaa kiiltäville pinnoille luoda.

Magneettinen kiiltävä valkotaulutapetti kattaa nimensä mukaisesti kaksi toiminnallisuutta – magneettisuuden ja valkotaulun ominaisuudet samalta rullalta!

Magneettinen puolikiiltävä valkotaulutapetti sisältää kolme eri ominaisuutta samassa tapetissa – piirrä kuin valkotauluun, kiinnitä magneeteilla asioita ja projisoi videotykillä kuvaa tauluun.

Piirtäminen ja kirjoittaminen valkotaulutapetille

Voit kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla. Suosittelemme laadukkaita valkotaulutusseja ja -pyyhkimiä, joilla pinnan puhdistaminen helpottuu vähentäen puhdistamiseen tarvittavaa työtä.

Pyyhkiminen

Kaikenlaiset merkinnät valkotaulutapetilta pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla. Pinttyneempiä jälkiä varten voit hieman kostuttaa mikrokuituliinaa tai käyttää tussitaulun puhdistamiseen tarkoitettua puhdistusainetta.

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat valkotaulutapetille ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Valkotaulutapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa "heti valmiiksi" valkotauluiksi.

Monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Me uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote auttaa sinua olemaan luovempi ja järjestelmällisempi. Samanaikainen piirtäminen ja fyysisten komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin.

Asennusohjeet

1. Pohjatyöt

Varmista että pinta on puhdas ja kuiva. Poista alta vanhat tapetit. Hio epätasaisuudet, täytä kolot ja halkeamat tasoitteella. Huokoiset pinnat tulee päällystää pohjamaalilla, kuten verkkokaupastamme löytyvällä valkoisella pohjamaalilla.

2. Levitä tapettiliima

Levitä tapettiliima seinälle käyttäen telaa. Seuraa tapettiliiman valmistajan ohjeita.

3. Valkotaulutapetin asennus

Valkotaulutapetti voidaan asentaa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, joskin suosittelemme asentamaan valkotaulutapetin horisontaalisesti minimoidaksesi mahdollisten saumojen vaikutuksen kirjoitusalueeseen.

– Ripusta ensimmäinen valkotaulutapetti noin 0,5m lattiasta niin, ettei sauma jää keskelle seinää (ts. jotta sauma ei jää keskelle käytetyintä kirjoitusaluetta
– Kiinnitä valkotaulutapetti seinälle telattuun tapettiliimaan kiinni
– Siloita keskeltä reunoja kohti käyttäen esimerkiksi tapettiharjaa. Varmista ettei tapetin alle jää ilmakuplia
– Poista ylimääräinen tapettiliima
– Saumojen kohdalla, vedä toinen tapetti toisen yli ja leikkaa terävällä veitsellä
– Vaihda terää tai pidä terä terävänä muilla konstein varmistaaksesi terävän leikkauksen
– Älä venytä tapettia saumojen kohdalla
– Kun tapetin asentaminen on valmis, pyyhi pinta kauttaaltaan kostealla liinalla tai vastaavalla jotta mahdollinen ylitse jäänyt tapettiliima saadaan pois

4. Anna kuivahtaa

Valkotaulutapetin on hyvä antaa kuivahtaa 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Sertifikaatit

Palonkestävyys:

Kaikki tapettimme ovat sertifioitu paloreaktioluokitusten mukaan. Rakennuspalon syttyessä evakuointiin käytettävissä oleva aika riippuu rakennusmateriaaleista ja niiden palokestävyydestä.
Rakennusmateriaalien paloturvallisuus on määritelty EuroClass järjestelmällä, joka on EU-komission alainen. Tuotteiden testaus tapahtuu harmonisoitujen menetelmien mukaan.
Smarter Surfaces tapeteilla on testatusti EuroClass B-s1-d0 luokitus

Käyttöturvallisuustiedote:

Tussitaulutapettien käyttöturvallisuustiedote

UKK / FAQ

K: Voiko valkotaulutapetin asentaa mille tahansa pinnalle?
V: Valkotaulutapetti on suunniteltu asennettavaksi sileille pinnoille. Se voidaan asentaa myös kuperille tai koverille pinnoille. Varmista, että seinästä helposti irtoava materiaali, kuten lika ja vanhat tapetit on poistettu ennen valkotaulutapetin asentamista. Huokoiset pinnat tulee käsitellä pohjamaalilla.

K: Millä kiinnitän valkotaulutapetin?
V: Valkotaulutapetti voidaan kiinnittää valmiilla tapettiliimalla. Levitä liima telalla tasaisesti kiinnitettävään pintaan.

K: Mitä tapettiliimaa/liisteriä tulee käyttää?
V: Valkotaulutapetin asentamiseen käy valmiiksi sekoitetut tapettiliimat/liisterit. Suosittelemme valmissekoitteita, jotta liima on tasalaatuista.

K: Miten päin valkotaulutapetti asennetaan?
V: Valkotaulutapetti voidaan asentaa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti.

K: Miten minimoin liitokset/saumat?
V: Asenna tapetti siten, että useimmiten käytetyllä alueella ei ole saumoja. Sauman kohdalla, ylivedä toinen tapetti toisen päälle ja leikkaa käyttäen terävää veistä.

K: Millaiset valkotaulutussit käyvät valkotaulutapetille?
V: Mitkä tahansa laadukkaat valkotaulutussit käyvät valkotaulutapetin kanssa. Suosittelemme sivuiltamme löytyviä tusseja, sillä ne on testattu valkotaulutapettien ja vastaavien tussitaulupintojen kanssa.

K: Miten toimin, jos piirsin vahingossa permanenttitussilla valkotaulutapettiin?
V: Käytä verkkokaupastamme löytyvää vahvaa puhdistusnestettä ja mikrokuituliinaa.

K: Missä väreissä valkotaulutapettia saa?
V: Valkotaulutapettia on saatavilla valkotaulua muistuttavana valkoisena. Luodaksesi värikkään piirreltävän valkotaulupinnan, tutustu läpinäkyvään Smart Wall Paint -tussitaulumaaliin.

K: Onko valkotaulutapettia useammassa koossa?
V: Valkotaulutapettia on saatavilla 10m² ja 5m² rullana.

 

Valkotaulutapetin tilausohjeet

Laske tarvittava määrä tapettia, valitse tällä sivulla olevasta valikosta sopiva määrä ostoskoriin, syötä kassalla toimitus- ja maksutiedot. Maksaa voit pankin maksupainikkeilla, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla.

Valkotaulutapetti toimitus jopa 24h toimitusajalla.

Ennen klo 12 tilatut tuotteet pakataan ja laitetaan liikkeelle jo samana päivänä, jolloin ne saapuvat jo seuraavaksi arkipäiväksi. Valittavissasi on joko nouto toimitus suoraan ovelle tai nouto lähimmästä Postin toimipisteestä. Valkotaulutapetti tulee näppärässä rullassa, joten se on kuljetuksen nopeudessa ja helppoudessa ylivertainen tavallisiin taulutyyppisiin ratkaisuihin nähden.

Mikäli verkkokauppa antaa ilmoituksen ”Jälkitilattavissa”, se saattaa olla hetkellisesti varastosta loppu. Tilaamme tällöin lisää valkotaulutapettia pikimmiten, ja toimitusaika on arviolta n. 5-7 arkipäivää.

Tilaa valkotaulutapetti edullisesti verkkokaupasta ja pääset hyödyntämään huippulaatuista valkotauluasi innovointiin ja luovuuteen.

Tuotesanasto

Valkotaulutapetti on kuvaavin sana tuotteelle kääntäessämme sitä englanninkielisestä sanasta whiteboard wallpaper. Valkotaulutapettia ei myöskään ollut tarvetta kääntää tussitaulutapetiksi, sillä valkotaulutapettia on saatavilla vain valkoisena. Niin kiiltävät kuin vähempikiiltoiset sekä magneettiset että ei-magneettiset valkotaulutapetit ovat valkoisia. Englanniksi tuote on Smart Whiteboard Wallpaper, josta Yhdysvalloissa käytetään kuitenkin nimitystä Dry Erase Wall Covering. Kuivapyyhittävä valkotaulupinnoite voisi olla myös kuvaava nimitys valkotaulutapetille, sillä sen pyyhkimiseen ei tavallisesti tarvita vettä tai valkotaulun puhdistusaineita, kuiva mikrokuituliina riittää.

Muita nimityksiä tuotteelle joita olemme kuulleet asiakkaitemme käyttävän ja joita saatamme itsekin käyttää ovat mm. tussitaulupinnoite, valkotaulupinnoite, kirjoitustapetti, piirrustustapetti, tapetti valkotaulutusseille, tapetti tussitaulutusseille, tussitaulu rullalta tai valkotaulu rullalta. Koska valkotaulutapetilla tyypillisesti tehdään kokonainen seinä, saatamme kutsua valkotauluseinäksi tai tussitauluseinäksi.

Miksi valitsisit valkotaulutapetin?

Toimistotarvike verkkokauppaValkotaulutapetilla luot lisää toiminnallisuutta toimistoon, kokoushuoneeseen, luokkahuoneeseen ja yhteisiin tiloihin. Muunna sileä pinta magneettiseksi, kirjoitettavaksi ja projisoitavaksi alueeksi. Taulupintaratkaisumme on suunniteltu lisäämään tiimisi, henkilökuntasi tai opiskelijoiden luovuutta ja tuottavuutta.

Valkotaulutapetti on innovatiivinen tapetti, jonka avulla sinulla on rajattomasti tilaa luoda ja työskennellä. Voit muuttaa kokonaiset seinät nopeasti ja helposti magneettisiksi vakotaulupinnoiksi samalla, kun sitä voi käyttää valkokankaana milloin tahansa.

Valkotaulutapetilla erinomaista käytettävyyttä tilan tyylikkyydestä tinkimättä.

Valkotaulutapetti on korkealaatuinen vaihtoehto perinteisille valkotauluille, fläppitauluille ja lasitauluille. Siihen voi kirjoittaa valkotaulutusseilla kuten tavalliseen valkotauluun, kiinnittää magneeteilla papereita ja tarvikkeita sekä heijastaa videotykillä kuvaa. Voit käyttää kaikkia näitä kolmea toimintoa samanaikaisesti ja antaa se sinulle mahdollisuuden optimoida aikaasi kokouksissa ja tiimin palavereissa.

Kun sitä ei käytetä, sen perinteinen valkoinen pinta ylläpitää minimaalisen ja arvokkaan tunnelman toimitiloissa. Se ei siis pelkästään näytä hyvältä, vaan on laadukkaasti valmistettu ja takaa toimivuuden pitkään.

Hukkatila- ja pinnat hyötykäyttöön. 

Matalampikiiltoinen versio vähentää videotykin kanssa hotspot-ilmiötä, jota ilmenee kiiltävien heijastuspintojen kanssa. Matalampikiiltoisen valkotaulutapetin kanssa voi käyttää useimpia projektoreita, kuten esimerkiksi interaktiivisia, 3d-videotykkejä ja 4k-projektoreita..

Parhaan tuloksen saamiseksi magneettisilla tuotteillamme suosittelemme neodyymistä valmistettujen magneettien käyttöä. Käytä uutta magneettista pintaa aivoriihiin tiimien ja asiakkaiden kanssa, suunnitteluun ja aikatauluttamiseen, projektinhallintaan, esityksiin, luomiseen ja yhteistyöhön. Keksit varmasti myös omia uusia luovia tapoja hyödyntää sitä.

Luovuutta, yhteistyötä ja visiointitilaa ideanikkareilla. Ajatuksien järjestelemiseen, todo-listoja, muistiinpanoja järjestelmällisille.

Jos tarvitset magneettitaulun huoneelle, joka saa paljon luonnonvaloa, tämä on ihanteellinen ratkaisu. Matalakiiltoisuutensa ansiosta tällä tuotteella on matalampi häikäisyn taso kirkkaissa tiloissa, mikä helpottaa taululta lukemista.

Smarter Surfacesin valkotaulutapetti on ympäristöystävällinen vaihtoehto, ollen VOC- ja ympäristöarvoiltaan erinomainen ratkaisu tiloihin, joihin vaaditaan ekologisuutta.

 

  0
  Ostoskorisi
  Ostoskorisi on tyhjäPalaa takaisin kauppaan
   Laske toimitusmaksu