3in1-tussitaulutapetti

Mattapintainen 3in1-tussitaulutapetti toimii tussitaulupintana, johon voi kiinnittää magneetteja ja samalla heijastaa projektorilla. Toimii erityisen hyvin esimerkiksi brainstormauksen, opetuksen ja valmennuksen tukena, kun kirjoittamisen ja piirtämisen lisäksi halutaan käyttää tukena siirreltäviä tai muuttuvia elementtejä, kuten valokuvia, kaavioita tai magneettisia muistilappuja.

Suunniteltu käytettäväksi voimakkaiden neodyymimagneettien kanssa. Pinnalle voi kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla. Merkinnät pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla ja tussitaulun puhdistamiseen tarkoitetulla puhdistusaineella.

Tuotteella on sertifioidut paloluokitukset
Euroclass B ja ASTM E84

Tuotepakkauksen sisältö:
1 3in1-tussitaulutapetti 10m2
1 Mikrokuituliina
2 Neodyymimagneetteja
1 Smarter Surfaces -tarra
1 Asennusohje
1 Hanskat
1 Lasta

891,56 

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote toimitetaan 2-4 päivässä.

Kuvaus

Piirrettävä monitoimitapetti, johon voi heijastaa projektorilla sekä kiinnittää magneetteja

3in1-tussitaulutapetti luo pinnan, johon voi samanaikaisesti piirtää valkotaulutussilla, kiinnitellä magneetteja sekä heijastaa projektorilla. Matalakiiltoinen tussitaulutapetti on luotu erityisesti tilaan, jossa tarvitaan sekä projektoria, valkotaulua että siirreltäviä elementtejä samanaikaisesti. 

 

Asennus

Tämä piirrettävä monitoimitapetti luo varmasti tasaisen pinnan, se on helppo asentaa ja on käyttövalmis 24. tunnin sisällä asennuksesta. Tapettivuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata.

Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää monitoimitapeteillemme suunniteltua tapettiliisteriä. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Suosittelemme ehdottomasti vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä. Optimaalinen projektorin hejastuskulma on testatusti 45 astetta.

Jos haluat tehdä tapetilla tehdystä tussitaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Tapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa “heti valmiiksi” projektoritauluiksi, tussitauluksi sekä valkokankaaksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista. Esimerkkinä suunnittelupalaverit sekä koulutukset, joissa käytetään siirreltäviä elementtejä kuten muistilappuja, innovoidaan ja piirrellään kaavioita sekä näytetään projektorilla tukimateriaaleja.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Samanaikainen projektorilla heijastaminen ja piirtäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Projektorin käyttö muuttuu vaivattomammaksi, kun yksi työvaihe voidaan nipistää pois. Perinteiselle valkokankaallekin löytyy kuitenkin usein paikkansa esimerkiksi tapetin lisänä, jos taustalla olevat muistiinpanot halutaan väliaikaisesti piiloon. Yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • 10 m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0.75 mm
  • Paino: 15kg
  •  10 vuoden takuu
  • Asennus voimakkaalla tapettiliisterillä, kuten Smarter Surfacen omalla liisterillä
  • Toimii kaikkien projektoreiden kanssa
  • Optimaalinen projektorin kulma 45 astetta
  • Käyttövalmis 48h asennuksesta

Asennusohje ja lisätiedot

Tussitaulutapetti luo magneettisen, valkokangasmaisen valkotaulun helposti yhdellä asennuskerralla. Se asennetaan normaalin tapetin kaltoin käyttäen voimakasta tapettiliisteriä ja lopputuloksena on halutun kokoinen, varmasti tasalaatuinen ja sileä tussitaulupinta.

Tussitaulutapetti voidaan asentaa mihin tahansa sileään ja suoraan pintaan. Jos asennettava pinta monimutkaisempi, katso Smarter Surfaces -tussitaulumaali.

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän tuotteen asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje (PDF)