Dry Erase Magnetic Wallcovering 10m²

804.76 (incl. moms. / sis. alv.)

Magneettinen valkotaulutapetti kattaa nimensä mukaisesti kaksi toiminnallisuutta – magneettisuuden ja valkotaulun ominaisuudet samalta rullalta! Tämän kanssa ei siis tarvitse magneettista tasoitetta jotta pinta olisi magneettinen. Tapetoidaan kuin mikä tahansa tapetti, anna kuivahtaa vuorokausi ja käytä kuin mitä tahansa magneettista valkotaulua!

Rullalta tulee 8,25m pitkä ja 1,22m leveä taulu. Se on muotoiltavissa tavallisen suorakaiteen muotoisesta helposti minkä tahansa muotoiseksi valkotauluksi. Menee myös kuperille ja koverille pinnoille.

In stock (can be backordered)

Description

1) Pohjatyöt

Varmista että pinta on puhdas ja kuiva. Poista alta vanhat tapetit. Hio epätasaisuudet, täytä kolot ja halkeamat tasoitteella. Huokoiset pinnat tulee päällystää pohjamaalilla, kuten verkkokaupastamme löytyvällä valkoisella pohjamaalilla.

2) Levitä tapettiliima

Levitä vahvaa tapettiliimaa seinälle käyttäen telaa. Seuraa tapettiliiman valmistajan ohjeita.

3) Valkotaulutapetin asennus

Valkotaulutapetti voidaan asentaa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, joskin suosittelemme asentamaan valkotaulutapetin horisontaalisesti minimoidaksesi mahdollisten saumojen vaikutuksen kirjoitusalueeseen.

  • Ripusta ensimmäinen valkotaulutapetti noin 0,5m lattiasta niin, ettei sauma jää keskelle seinää (ts. jotta sauma ei jää keskelle käytetyintä kirjoitusaluetta)
  • Kiinnitä valkotaulutapetti seinälle telattuun tapettiliimaan kiinni
  • Siloita keskeltä reunoja kohti käyttäen esimerkiksi tapettiharjaa. Varmista ettei tapetin alle jää ilmakuplia
  • Poista ylimääräinen tapettiliima
  • Saumojen kohdalla, vedä toinen tapetti toisen yli ja leikkaa terävällä veitsellä
  • Vaihda terää tai pidä terä terävänä muilla konstein varmistaaksesi terävän leikkauksen
  • Älä venytä tapettia saumojen kohdalla
  • Kun tapetin asentaminen on valmis, pyyhi pinta kauttaaltaan kostealla liinalla tai vastaavalla jotta mahdollinen ylitse jäänyt tapettiliima saadaan pois

4) Anna kuivahtaa

Valkotaulutapetin on hyvä antaa kuivahtaa 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Ohjevideo