Mikä vaihtoehtoinen tussitaulu sinulle sopii?

Tavallisen tussitaulun tilalle tulleilla korvaavilla tuotteilla on lukuisia hyviä ominaisuuksia, jotka ovat vaihtoehto valkotaululle. Hyötyjä on aina asentamisen helppoudesta rajattomaan kokoon ja mitä mielikuvituksellisimpiin ratkaisuihin, joihin valkotaulu ei aina taivu. Mutta mikä vaihtoehtoinen tussitaulu sopii sinulle parhaiten? Keräsimme tähän lyhyen vertailun, jossa puntaroimme tussitaulumaalien, tussitaulutapettien ja tussitaulukalvojen eroja helpottamaan päätöstäsi niiden välillä.

Tussitaulumaali: Edullisin vaihtoehto valkotaululle

Tussitaulumaaleilla luot ison ja saumattoman valkotaulun yhtä helposti kuin maalaisit minkä tahansa pinnan. Se on neliöhinnaltaan perinteistä valkotaulua edullisempi eikä tarvitse asennukseen ammattilaista, ollen näin kelpo DIY vaihtoehto. Läpinäkyvällä tussitaulumaalilla on myös mahdollista tehdä minkä tahansa värisiä tussitaulupintoja. Alle jäävä väri määrittää piirtopinnan lopullisen värin. Vain yksi kerros tussitaulumaalia riittää. Tussitaulumaalin kuivumisaika piirtovalmiiksi on seitsemän päivää, ja lopullisen kovuutensa se saavuttaa 28 päivässä. Pinta jolle maalin voi levittää voi olla mikä tahansa kova ei-huokoinen pinta, esimerkiksi seinät, ovet, kaapit ja työpöydät.

Jos etsit edullista vaihtoehtoa valkotaululle, voit luoda sellaisen helposti itse. Tussitaulumaalit löydät verkkokaupastamme.

Tussitaulutapetit: Nopean asennuksen vaihtoehto

Tussitaulutapetit ovat valmiita nopeasti, toisin sanoen käytössäsi jo 24 tunnin kuluttua niiden tapetoinnista. Ne on voidaan tapetoida kuin mikä tahansa muu tapetti. Tussitaulutapetit ovat hyvä vaihtoehto kouluille ja tiloihin, joissa piirrustuspintoja käytetään paljon. Tapeteissa on orgaanisia haihtuvia yhdisteitä hyvin vähän eikä ominaistuoksuja, joten ne on asennettavissa myös silloin kun tila on käytössä.

Kun tarvitset piirrustuspintaa nopeasti ja kovalle käytölle, valitse tussitaulutapetit.

Löydät tussitaulutapetit verkkokaupastamme.

Itsekiinnittyvät tussitaulukalvot: Tee kalusteista piirrustuspintoja

Haluatko lisätä piirrustusominaisuuden kalusteisiisi, kuten pöytään, kaappeihin tai lokerikkoihin? Tällöin suosittelemme tussitaulukalvoja. Itsekiinnittyvät tussitaulukalvot sisältävät liimapinnan ja ovat täten erittäin nopeita ja helppoja asentaa. Leikkaa sopivan kokoinen pala, ota liimapintaa suojaava paperi pois ja aseta kalvo halutulle alueelle. Tussitaulukalvoilla muunnat näppärästi pöydät, ovet, kaapistot ja vastaavat sileät pinnat valkotauluiksi. Kuten tussitaulumaaleissakin, myös tussitaulukalvoissa on vaihtoehtona läpinäkyvä “väri”, joka mahdollistaa minkä tahansa värisen piirrustuspinnan. Sillä päällystetty kaluste siis jää sen näköiseksi kuin se on alunperin ollutkin, siihen vain tulee piirrustusominaisuus kalvon myötä.

Itsekiinnittyviä tussitaulutaulukalvoja emme kuitenkaan suosittele käytettäväksi seinillä, elleivät ne ole absoluuttisen sileitä. Tavallisesti maalattu tai tapetoitu seinä on hieman “mandariinipintainen” kun se on maalattu ja se saattaa täten korostua valkotaulukalvojen kanssa.

Jos siis haluat lisätä valkotauluominaisuuden työpöytääsi, lokerikkoon, oveen tai muuhun kalusteeseen, valitse tussitaulukalvo.

Tussitaulutaulukalvot löydät verkkokaupastamme.

Siinä lyhykäisyydessään erot, jos etsit vaihtoehtoa tavalliselle tussitaulutaululle.

Blogista ja kuvagalleriastamme löydät lisää vinkkejä ja ideoita tuotteiden käyttöön

Artikkeli päättyy. Siirry edelliseen tai seuraavaan postaukseen klikkaamalla alta!