+358509117993 [email protected]

Valkotaulukalvo

Valkotaulukalvo on itsekiinnittyvä kalvo, joka tekee tasaisesta pinnasta valkotaulun. Kalvo sopii erityisen hyvin kalusteiden, kuten tasaisten paneelien, pöytien, hyllyjen, ovien ja kaapistojen päällystämiseen. Voi myös käyttää vanhojen valkotaulujen tai liitutaulujen uudelleenpäällystämiseen. 

Värivaihtoehtoja on loputtomasti, sillä läpinäkyvä vaihtoehto mahdollistaa kalusteen oman värin tai kuvion näkymisen piirtopinnan läpi. Valkoinen väri on sävyltään perinteistä valkotaulua muistuttava ja matalakiiltoisempi valkoinen väri mahdollistaa myös videotykin käyttämisen pinnan kanssa.

Valkotaulukalvo kiinnitetään kalusteeseen kalvossa valmiina olevan liimapinnan avulla. Valkotaulukalvon kanssa ei siis ole tarvetta poraamiselle, maalaamiselle tai liimaamiselle! 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Itsekiinnittyvä valkotaulukalvo korjaa vanhat liitutaulut ja valkotaulut helposti ja edullisesti!

Valkotaulukalvo luo pinnan jota voit käyttää kuten tavallista valkotaulua. Itsekiinnittyvä kalvo on tarkoitettu ensisijaisesti sileille pinnoille, kuten kalusteille, vanhoille valkotaulupinnoille, kaappeihin, lasiin ja oviin. Valkoinen valkotaulukalvo on perinteistä valkotaulun sävyä muistuttava. Läpinäkyvällä kalvolla saa säilytettyä asennettavan pinnan alkuperäisen värin tai kuvion. Matalakiiltoisempi valkoinen sopii pinnalle johon on tarkoitus myös projisoida videotykillä tai projektorilla kuvaa.

Maalatuille tai tapetoiduille seinille emme valkotaulukalvoja suosittele, sillä alle jäävä maali tai tapetti saattaa epätasaisuuksiensa vuoksi aiheuttaa ilmakuplia kalvon alle. Maalatuille tai tapetoiduilla seinille suosittelemme tussitaulumaalia tai valkotaulutapetteja.

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Kalvolla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä ja hyödynnettyä kaiken pinta-alan kuten ovet, kaapit, pilarit, listat ja muut tasaiset pinnat! Tällaiset monitoiminnalliset pinnat mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista sekä muuten hyödyntämättä jäävän tilan täyden käytön.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Piirtäminen on yksi parhaista havainnollistamisen tavoista ja optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Perinteiselle valkokankaalle ja tauluillekin löytyy kuitenkin usein paikkansa. Yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin.

 

Tekniset tiedot

 • 10 m² rulla
 • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
 • Paksuus 0,15mm
 • Paino 6 kg
 • Itsekiinnittyvä
 • Väri: valkoinen/läpinäkyvä
 • Helppo ja nopea asentaa
 • Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) tai liuottimia

Asennusohje

Itsekiinnittyvä valkotaulukalvo on helppo asentaa ja heti käyttövalmis. Vuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, myös kuperille tai koverille pinnoille. Valkoinen kalvo on puolipeittävä, joten jos asennettava pinta on kovin eri värinen, sen voi värjätä ensin täysin valkoiseksi. Läpinäkyvä kalvo on nimensä mukaisesti läpinäkyvä, eli alle jäävä väritys ja kuviointi jää näkymään kalvosta läpi.

1. Valmistele pinta

Varmista, että pinta sopii valkotaulukalvolle. Pinnan on oltava kaluste-sileä ja puhdas pölystä/roskista.

2. Mittaa ja leikkaa

Mittaa pinta johon kalvo kiinnitetään ja leikkaa kalvosta sopivan kokoinen.

3. Asennus

Valkotaulukalvot ovat itseliimautuvia irrotettavalla taustapaperilla. Irrota taustapaperi vasta, kun olet valmis asentamaan kalvon seuraavien ohjeiden mukaan:

 • Aseta kalvo pinnalle ilman, että irrotat taustapaperin.
 • Aloita toisesta reunasta ja irrota taustapaperi tasaisesti leveyssuunnassa, 8—10 cm kerrallaan.
 • Paina mikrokuituliinalla kalvo tasaisesti pinnalle ja varmista, ettei siihen synny ilmakuplia tai epätasaisuuksia.
 • Levitä kalvo varovaisesti ja tasaisesti pinnalle samalla, kun vedät taustapaperin pois.
 • Ilmakuplien kohdalla vedä kalvoa hiukan taaksepäin, poista ilmakupla ja jatka.

4. Tarvittaessa: pyöristä reunoja

Jos kalvon reuna jää terävän tuntuiseksi voit leikata reunoja esimerkiksi mattopuukolla tai vastaavalla terävällä veitsellä 45 asteen kulmassa pintaa vasten.

5. Tarvittaessa: Vuoan liitos toiseen

 • Liitä ensimmäinen vuota paneeliin tai tasaiselle pinnalle.
 • Laita toinen vuota 3 cm limityksellä.
 • Älä irrota kalvon taustapaperia.
 • Leikkaa partaterällä tai erittäin terävällä veitsellä kalvon kerrosten läpi limityksen keskeltä.
 • Poista tasoitettu materiaali takaa.
 • Poista taustapaperi toisesta vuodasta.
 • Paina mikrokuituliinalla materiaali takaisin ja tiukasti yhteen.

6. Kunnossapito

Pintaa tulee hoitaa samalla tavalla kuin valkotaulun pintaa. Suosittelemme näitä laadukkaita tusseja ja puhdistusaineita

Vinkki: Jos haluat tehdä valkotaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Klikkaa tästä auki valkotaulukalvojen käyttöturvallisuus / MSDS materiaali