+358509117993 [email protected]

Valkokangasmaali

Valkokangasmaali on erityisesti valkokankaaksi videotykille tai projektorille tarkoitettu maali. Ekologinen ja samettisen tasainen lopputulos.

Suosittelemme niin kotiteatteriin, toimistoon kuin luokkatilaan. Toimii tavallisten videotykkien, videoprojektorien, interaktiivisten, älyprojektorien, 3d-projektorien ja 4k-projektorien kanssa.  Valkoinen pinta toistaa värit ja valkoiset sävyt puhtaasti ja kirkkaasti. Harmaalla saat mustan sävyt tummemmiksi. Koko on täysin määritettävissäsi. Myös koko seinä voi toimia yhtenä isona valkokankaana. Riittoisuus 6m^2.

alk. 92,70 

Poista
Tuotetunnus (SKU): SSC-PRO0 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Valkokangasmaali luo rajoittamattomat projektoripinnat niin kouluun, toimistoon kuin kotiinkin. Maalin ansiosta kotiteatteri, luokkahuone, tai neukkari ei vaadi erillistä valkokangasta. Valkokangasmaali sopii käytettäväksi sisätiloissa mm. seuraaville pinnoille: laasti/rappaus, sisustuslevy, puu, metalli ja betoni. Maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva, eikä siinä saa olla irtonaisia tai lohkeilevia materiaaleja.

Asennus

Valkokangasmaali on vesiliukoinen maali ja helppo maalata. Maalattavissa lähes mille tahansa pinnalle. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on mahdollisimman sileä ja väriltään tasainen. Valkokangasmaali ei ole täysin peittävä. Maali tulee muotoilemaan alla olevaa pintaa, joten tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme asennukseen vaahtomuovitelaa. Maalin voi myös ruiskumaalata.

Jos haluat tehdä maalilla tehdystä "valkokankaasta" selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat kotiteatterit, neukkarit, luokka- sekä kokous- ja edustustilat. Maalilla saa luotua täysin saumattoman ja tarvittaessa erittäin suuren pinta-alan. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa "heti valmiiksi" projektoritauluiksi, joka ei vie tilaa työskentelyltä kun valkokangasta ei tarvita. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Tekniset tiedot

 • RAL 9016
 • Pinta-ala: 6-12 m2
 • Paino: 1,05 kg
 • Gain arvo 1
 • Vesipohjainen maali
 • Vain sisäkäyttöön.
 • Toimii kaikkien projektoreiden kanssa
 • Optimaalinen projektorin kulma 45 astetta
 • Vähäinen haju ja VOC-yhdisteiden määrä
 • Ylimaalattavissa, jos pintaa ei enää tarvita
 • Huom. tähän pintaan ei voi piirtää niin kuin tussitaulumaaliin

Sertifikaatit

Maalimme eivät juurikaan sisällä orgaanisia haihtuvia ainesosia (VOC). Niitä vapautuu ilmaan esimerkiksi maalin kuivuessa ja osalla voi olla lyhyt- tai pitkäaikaisia vaikutuksia terveyteen. VOC aineita voi olla sisätiloissa jopa 10-kertainen määrä ulkotiloihin nähden ja niitä irtoaa tuhansista tuotteista.

Me uskomme laadukkaisiin tuotteisiin, joten VOC määrät on pidetty mahdollisimman matalina. Näin ympäristökin kiittää.

Valkokangasmaali

EU raja-arvo tuotteen haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC) on vähemmän kuin 30 g/l.
Sisältää haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) maksimissaan 8 g/l.

Maali- ja tasoitetuotteemme ovat laboratoriotestattu ja ne täyttävät Suomessa M1-vaaditun tuotteen päästörajat. Emme kuitenkaan ole uusineet virallista Rakennustietosäätiöltä haettavaa hyväksyntää M1-luokitukselle, joten vaikka tuotteemme täyttävät luokitukseen vaaditut arvot, et löydä tuotteitamme heidän virallisista tietokannoistaan.

Käyttöturvallisuustiedote:

Valkokangasmaalin käyttöturvallisuustiedote

Asennusohje

Valmistelut

Maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva, eikä siinä saa olla irtonaisia tai lohkeilevia materiaaleja. Pohjamaalaa paljaat, käsittelemättömät pinnat pohjamaalilla.

 

Asennus

Levitä kaksi kerrosta projektorimaalia pohjamaalatulle tai aiemmin maalatulle valkoiselle pinnalle.
Levitä sudilla, telalla (suositellaan lyhytnukkaista telaa), rajaajalla tai ruiskulla.

 

Riittoisuus

750 ml riittää yhteen kerrokseen noin 12 neliömetrin alueelle ja kahteen kerrokseen noin 6 neliömetrin alueelle pinnan huokoisuudesta riippuen. Maali on vesipohjainen, joten voi tarvittaessa jatkaa maalia vedellä.

Kuivumisaika

Kosketuskuiva 1­2 tunnissa. Uudelleen maalattavissa noin neljässä tunnissa. Elokuvan voi laittaa pyörimään vaikka heti.

Puhdistaminen

Puhdista välineet lämpimällä saippuavedellä.

Turvallisuus

Jos tuotetta joutuu iholle, huuhtele iho lämpimällä saippuavedellä.
Jos tuotetta menee silmiin, huuhtele silmät huolellisesti puhtaalla vedellä ja ota yhteyttä lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Varmista, että huoneen tuuletus on riittävä asennuksen ja kuivumisen aikana.

Toimistotarvike verkkokauppaMiksi valkokangasmaali?

Uskomme, että projektiotuotteemme parantavat sinunkin työskentelyä ja luovuutta. Smarter Surfaces -valkokangasmaali on valkokankaan kokoon nähden budjettiystävällinen vaihtoehto, joka takaa korkean suorituskyvyn ja estää samalla hotspot-ilmiön.

 Projektorimaali antaa sinun luoda projisoitavan pinnan ilman kokorajoituksia, joka toimii paremmin kuin kokorajoitteiset projektorikankaat. Luo valkokangas, joka on aina käyttövalmis ja sulautuu taustaan, kun sitä ei tarvita.

Muunna ja modernisoi jo olemassaolevat seinät, toimistot ja luokkahuoneet nopeasti ja helposti valkokankaiksi, jolloin ei tarvita erillisiä valkokankaita. Projektorimaalit ovat ihanteellisia silloin, kun tarvitset projektorin näytön toimintoja, mutta haluat säilyttää minimaalisen ja tyylikkään työtilan tai oppimisympäristön.

Smart Projector Paint on edullinen ja korkealaatuinen projektioratkaisu, joka tarjoaa sinulle rajattoman tilan projektien suunnitteluun. Se on ihanteellinen käytettäväksi toimistoissa esityksiä varten tai luokkahuoneissa interaktiivisten projektorien kanssa.

Huomaathan, että valkokangasmaalilla ei voi luoda valkotaulupintaa. Jos etsit valkotaulupintaa ja projektorin ominaisuuksia, tutustu esimerkiksi matalakiiltoisempaan valkotaulutapetteihin.

Smarter Surfaces -valkokangasmaali on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä siinä on alhaiset VOC-tasot. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se on turvallista maalata huoneessa, jossa on muita ihmisiä samalla.

Lukaise myös blogistamme miten luodaan suuri, eli artikkelin tapauksessa 138 tuumainen valkokangas, maalaamalla. Teimme lisäksi toimistolle levystä videotykille valkokankaan.