Pohjamaali

alk. 29,76 

Vesipohjaiset pohjamaalit ovat optimaalinen pohja Smarter Surfacen tussitaulumaaleille ja estää tussitaulumaalin imeytymisen huokoiseen pohjaan. Pohjamaaleja suosittelemme myös muille tuotteillemme, kuten tapetille. Kirkkaalla pohjamaalilla ja tussitaulumaalilla saa säilytettyä tilan persoonalliset värit ja materiaalit, kuten printtitapettien kuviot. Pohjamaali on hyvä laittaa aina tuotteen alle, jos ei olla varmoja miten pohja on tehty tai se on epätasainen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tekniset tiedot

  • Pinta-ala 6m²/24
  • Mieto haju
  • Tarttuu kaikille pinnoille ilman hiontaa
  • Täydellinen kipsilevylle, puulle ja muoville
  • Peittää värit ja tahrat
  • Kuivumisaika 2-4 tuntia
  • Väri: valkoinen/läpinäkyvä 

Sertifikaatit

Maalimme eivät juurikaan sisällä orgaanisia haihtuvia ainesosia (VOC). Niitä vapautuu ilmaan esimerkiksi maalin kuivuessa ja osalla voi olla lyhyt- tai pitkäaikaisia vaikutuksia terveyteen. VOC aineita voi olla sisätiloissa jopa 10-kertainen määrä ulkotiloihin nähden ja niitä irtoaa tuhansista tuotteista.

Me uskomme laadukkaisiin tuotteisiin, joten VOC määrät on pidetty mahdollisimman matalina. Näin ympäristökin kiittää.

Smart Pohjamaali valkoinen:
tuotteissa on maksimissaan 30g/l VOC
EU-raja-arvo on 130g/l Voc

Smart Pohjamaali läpinäkyvä:
tuotteissa on maksimissaan 20g/l VOC
EU-raja-arvo on 30g/l Voc

M1:
Maali- ja tasoitetuotteemme ovat laboratoriotestattu ja ne täyttävät Suomessa M1-vaaditun tuotteen päästörajat. Emme kuitenkaan ole uusineet virallista Rakennustietosäätiöltä haettavaa hyväksyntää M1-luokitukselle, joten vaikka tuotteemme täyttävät luokitukseen vaaditut arvot, et löydä tuotteitamme heidän virallisista tietokannoistaan.