Magneettimaali

Smarter Surfaces magneettimaali on erittäin voimakas magneettinen maali, joka voidaan levittää telalla tai siveltimellä. Asennettavissa kaikkiin pintoihin, joihin voi maalata vesiohenteisella maalilla, esimerkiksi betoni, tasoite-, kipsilevy, lastulevy tai valmiiksi maalatut seinät. Luo todella pitävän alustan voimakkaille magneeteille. Suunniteltu käytettäväksi neodyymimagneettien kanssa.

Päällystä valitsemallasi maalilla. Myös Smart Wall Paint tussitaulumaali soveltuu tämän tuotteen kanssa käytettäväksi.

alk. 73,16 

Poista
Tuotetunnus (SKU): SSK-SUMAGP5 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Erittäin voimakas magneettimaali luo magneettisen työpinnan johon voit kiinnittää magneetteja. Sen voi ylimaalata haluamallaan värillä tai kuosilla. Muilla Smarter Surfaces -tuotteilla, kuten tussitaulumaalilla tai liitutaulumaalilla saat lisättyä pinnalle piirto-ominaisuuden. Magneettinen maali on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tällaisia esimerkkejä ovat päiväkodit, koulut, neuvottelutilat sekä toimistot.

Asennus

Voimakas magneettimaali on erityisen hyvä monimuotoisille pinnoille, esimerkiksi ikkunallisiin seiniin sekä kalusteisiin ja pilareihin. Maali on helppo asentaa ja sitä maalataan voimakkaan magneettipinnan aikaansaamiseksi 3-4 kerrosta. Pinta on päällemaalattavissa viimeisen maalikerroksen kuivuttua (ainakin 2 tuntia). Ennen asennusta on varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen ja myös magneettimaali tulee tasoittaa joka kerroksen jälkeen jos päälle halutaan asentaa toinen materiaali. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Käytäthän pinnan kanssa erittäin voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä magneettipinnasta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on mahdollisimman paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen pinnan kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

Käyttökohteita

Voimakas magneettimaali on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Maalilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat sekä kalusteet voidaan muuntaa hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Magneettimaali mahdollistaa erittäin suurten ilmoitustaulut tehokkaaseen viestintään. Fyysisten, siirreltävien komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

Asennusohje ja lisätiedot

1. Mittaa alue

Mittaa alue tarkasti ja varmista, että sinulla on tarpeeksi maalia.

2. Esivalmistele pinta, jonka olet maalaamassa

Tarkista, että seinä on riittävän tasainen ja täytä tarvittaessa kolot ja halkeamat käyttäen tavallista seinätasoitetta. Kun tasoite on kuivaa, hio pinta kevyesti kunnes pinta on tasainen ja poista pölyt. Älä oikaise tässä, sillä lopputuloksen tasaisuus ja laatu riippuu täysin pohjatöiden laadun tasosta.

3. Maalaa magneettimaalilla

• Suosittelemme, että maalaat vähintään 3-4 kerrosta magneettimaalia. Voit tarvittaessa maalata useammankin kerroksen lisätäksesi magneettisuuden voimakkuutta (älä kuitenkaan yli 7 kerrosta)

• Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä. Jos havaitset maalissa paakkuja, sekoita lisää. Voit myös lisätä n. 5 % vettä.

• Levitä tasainen kerros magneettimaalia, pyri saamaan jäljestä mahdollisimman sileä. Poista mahdolliset paakut tai roskat heti ja maalaa kohta uudelleen.

• Kun ensimmäinen kerros on kuiva (n. 2 tuntia), hio pinta kevyesti hienolla hiomapaperilla.

• Poista pölyt käyttäen esimerkiksi kuivaa harjaa tai liinaa

• Maalaa toinen tasainen kerros magneettimaalilla. Anna kuivua ja hio kevyesti.

• Toista kunnes olet maalannut haluamasi määrän kerroksia.

Vinkki: Viimeistä kerrosta levitettäessä voit telaamisen jälkeen käydä pinnan heti läpi teräslastalla tai vastaavalla saadaksesi pinnasta vielä sileämmän.

4. Magneetit

Käytä voimakkaita magneetteja, kuten neodyymistä valmistettuja magneetteja. Huomio: Tavalliset jääkaappimagneetit eivät välttämättä ole riittävän voimakkaita toimiakseen.

Halutessasi muun värisen seinän, jatka ohjeiden mukaisesti.

5. Värillinen magneettipinta

Halutessasi seinästä valkoisen, maalaa valkoista vesipohjaista pohjamaalia kunnes väri on tasaisen valkoinen (1-4 kerrosta)

Kerrosten välissä anna maalin kuivua kunnes maali on kosketuskuivaa (2-4 h).

Halutessasi muun värisen lopputuloksen maalaa seinä haluamallasi värillä käyttäen laadukasta maalia. Suosittelemme korkeakiiltoista maalia.

Muista kevyt hionta ja seinän puhdistus puhtaalla harjalla tai liinalla aina kerrosten välissä ja myös lopuksi.

Tässä vaiheessa pinta on halutun värinen ja voit käyttää sen kanssa magneetteja. Halutessasi pinnasta tussitaulun katso ohjeet tussitaulumaalin asentamisesta.

Ohjevideo

Tekniset tiedot

3m^2 ja 10m^2 magneettimaalin tekniset tiedot:

 • Pinta-ala: 3m² tai 10m²
 • Kiiltoaste: Matta
 • Väri: Keskiharmaa
 • Kerroksia: 3 – 6 kerrosta (1 purkilla 3 kerrosta tai 2 purkilla 6 kerrosta)
 • Vaikeusaste: Helppo / DIY
 • Asennusaika: 1 päivä sisältäen kuivumisajan
 • VOC: Matala VOC
 • Tuoksu: Mieto, tuoksuton
 • Magneettisuuden voimakkuus: 55% magnetiittia

5m^2 Super magneettimaalin tekniset tiedot:

 • Pinta-ala: 5m²
 • Kiiltoaste: Matta
 • Väri: Keskiharmaa RAL 7024
 • Kerroksia: 4 kerrosta (laskettu 5m2määrään)
 • Vaikeusaste: Helppo / DIY
 • Asennusaika: 1 päivä sisältäen kuivumisajan
 • VOC: Matala VOC
 • Tuoksu: Mieto, tuoksuton
 • Magneettisuuden voimakkuus: 60% magnetiittia

Tuotepakkauksen sisältö:

 • 1 Magneettinen maali 5m²
 • 2 Neodyymimagneetteja
 • 1 Asennusohje

Maalimme eivät juurikaan sisällä orgaanisia haihtuvia ainesosia (VOC). Niitä vapautuu ilmaan esimerkiksi maalin kuivuessa ja osalla voi olla lyhyt- tai pitkäaikaisia vaikutuksia terveyteen. VOC aineita voi olla sisätiloissa jopa 10-kertainen määrä ulkotiloihin nähden ja niitä irtoaa tuhansista tuotteista.

Me uskomme laadukkaisiin tuotteisiin, joten VOC määrät on pidetty mahdollisimman matalina. Näin ympäristökin kiittää.

Smart Magneettimaali:
tuotteissa on maksimissaan 45g/l VOC
EU-raja-arvo on 145g/l VOC

Ladattava materiaali

Klikkaa auki: