Magneettinen maali

Super Magnetic Paint on erittäin voimakas magneettimaali, joka voidaan levittää telalla tai siveltimellä. Asennettavissa kaikkiin pintoihin, joihin voi maalata vesiohenteisella maalilla, esimerkiksi betoni, tasoite-, kipsilevy, lastulevy tai valmiiksi maalatut seinät. Luo todella pitävän alustan voimakkaille magneeteille. Suunniteltu käytettäväksi neodyymimagneettien kanssa.

Päällystä millä tahansa maalilla, tapetilla tai digiprintillä. Myös Smarter Surfaces -tussitaulumaali soveltuu tämän tuotteen kanssa käytettäväksi.

Tuotepakkauksen sisältö:
1 Magneettinen maali 5m²
2 Neodyymimagneetteja
1 Asennusohje

135,16 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Toimitusaika-arvio on 2-4 päivää.

Tuotetunnus (SKU): SSK-SUMAGP5 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä erittäin voimakas magneettimaali luo laadukkaan, harmaan (RAL 7024) työpinnan sellaisenaan tai sen voi päällemaalata tai tapetoida haluamallaan värillä tai kuosilla. Muilla Smarter Surfaces-tuotteilla, kuten tussitaulumaalilla tai -tapetilla saat lisättyä piirrettävän ja/tai projektoriheijastusominaisuudet toiminnalliselle pinnallesi. Magneettinen maali on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tällaisia esimerkkejä ovat päiväkodit, koulut, neuvottelutilat sekä toimistot.

 

Asennus

Voimakas magneettimaali on erityisen hyvä monimuotoisille pinnoille, esimerkiksi ikkunallisiin seiniin sekä kalusteisiin ja pilareihin. Maali on helppo asentaa ja sitä maalataan voimakkaan magneettipinnan aikaansaamiseksi 3-4 kerrosta. Pinta on päällemaalattavissa viimeisen maalikerroksen kuivuttua (ainakin 2 tuntia). Ennen asennusta on varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen ja myös magneettimaali tulee tasoittaa joka kerroksen jälkeen jos päälle halutaan asentaa toinen materiaali. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Viralliset asennusohjeet löydät täältä.  Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Käytäthän pinnan kanssa erittäin voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä magneettipinnasta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on mahdollisimman paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen pinnan kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

 

Käyttökohteita

Voimakas magneettimaali on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Maalilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat sekä kalusteet voidaan muuntaa hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Magneettimaali mahdollistaa erittäin suurten ilmoitustaulut tehokkaaseen viestintään. Fyysisten, siirreltävien komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • Pinta-ala: 5
  • Kiiltoaste: Matta
  • Väri: Keskiharmaa RAL 7024
  • Kerroksia: 4 kerrosta (laskettu 5m2 määrään)
  • Vaikeusaste: Helppo / DIY
  • Asennusaika: 1 päivä sisältäen kuivumisajan
  • VOC: Matala VOC
  • Tuoksu: Matala tuoksuton
  • Magneettisuuden voimakkuus: medium 60% magnetiittia
  • Takuu: 10 vuotta

Asennusohje ja lisätiedot

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen seuraavasta linkistä:
Magneettisen maalin asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisen maalin asennusohje (PDF)