Näin käytämme läpinäkyvää tussitaulumaalia

Smart Wall Paint Clear eli läpinäkyvä tussitaulumaali voidaan maalata minkä tahansa värisen pinnan päälle. Näin alla oleva väri säilyy muuttumattomana, mutta pinta saa tussitauluominaisuudet. Rajattomat mahdollisuudet alle jäävän värin tai kuvion suhteen tekevät siitä yhden monipuolisimmista tuotteistamme.  Myös läpinäkyvästä tussitaulumaalista voidaan muiden pintatuotteidemme tapaan tehdä magneettinen asentamalla sen alle esimerkiksi magnettinen tasoite tai jokin muu magneettituotteemme. Tässä muutama esimerkki maalin käyttämiseen.

 Tussitaulupöydät

Pyrimme käyttämään mahdollisimman vähän paperia. Päällystämällä työpisteet läpinäkyvällä tussitaulumaalilla olemme käytännössä irtautuneet paperista muistiinpanoalustana toimistollamme. Muistiinpanot voi kirjoittaa suoraan pöydän pintaan ja ne voi pyyhkiä siinä järjestyksessä pois kun haluaa. Paperittomuuden lisäksi suojelemme ympäristöä käyttämällä kirjoittamiseen 91% kierrätysmateriaaleista tehtyjä tusseja, joissa on vaihdettava mustesäiliö. Omien työpöytiemme lisäksi myös toimiston muut pöydät ovat valkotaulutusseilla kirjoitettavia, jolloin tuoreen idean voi kirjoittaa muistiin heti kun sen saa vaikka ei olisikaan työpisteellään. Neuvottelutilan pöydän maalaaminen on tuonut lisää eloa kokouksiin – ja yllätysefektin, jos ei tiennyt, että pöytä on päällystetty kirjoitettavaksi.

Kirjoitusseinät

Kirjoitamme seinille jatkuvasti. Käytämme niitä visualisoimaan erilaisia tarpeita. Esimerkiksi myynnin tavoitteet ja myyntiputket, todo-listat, kalenterit ja ideointi päätyvät usein seinälle ja kuka tahansa voi niitä tarpeen mukaan muokata. Silloin kun seinän pyyhkii puhtaaksi, se näyttää miltä tahansa seinältä. Kätevää!

Toiminnallinen sisustus

Irlannin konttorilla Smarter Surfaces käyttää läpinäkyvää Smart Wall Paintia esimerkiksi suuren maailmankartan päällä, johon suunnitellaan globaalia myyntiä ja markkinointia piirtämällä. Suunnitelmista voidaan ottaa kuva, joka jaetaan ja kartta pyyhitään taas puhtaaksi uusia suunnitelmia varten. Värin tai kuvatapetin päällystäminen toiminnalliseksi on omiaan myös rikkomaan toimiston usein steriiliä tunnelmaa. Myös henkilökohtaisten kaappien tai varastotilan organisointi ja nimeäminen on helppoa maalin avulla. Uuden nimen voi aina tarvittaessa kirjoittaa vanhan tilalle.

Löydät lisätietoa läpinäkyvästä tussitaulumaalista ja tuotteet verkkokaupastamme.

 

 

 

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!