Esittelyssä Smart Wall Paint läpinäkyvä

Uuden jutun kertominen on jännittävää ja mielenkiintoista, mutta erityisesti Smart Wall Paintista kertoessa on hauskaa nähdä kuinka vastaanottajan lamppu välähtää: “Ahaa, tällä maalilla voi maalata minkä tahansa pinnan, jonka jälkeen siihen voi piirtää ja sitten se piirros lähtee pyyhkimällä pois!” Vielä jännemmäksi juttu muuttuu, kun otetaan puheeksi Smart Wall Paint läpinäkyvä maali.

Mitä se läpinäkyvä maali sitten on?

Se on kuin lakkapinta, mutta siihen voi piirtää. Pinnan väriksi jää alkuperäinen, pohjalla ollut väri ja piirrokset lähtevät pyyhkimällä pois. Värivaihtoehtoja on siis loputtomasti.

Mikael maalaamassa läpinäkyvällä Smart Wall Paintilla toimiston tummanharmaata seinää

Mikael maalaamassa läpinäkyvällä Smart Wall Paintilla toimiston tummanharmaata seinää.

 

Yleensä valkotaulut ovat valkoisia ja liitutaulut mustia. Läpinäkyvällä väri voi olla mitä tahansa. Tussin värillä on kuitenkin väliä, sillä vastavärit erottuvat parhaiten toisistaan. Valkoiseen piirretään tummalla ja tummaan vaalealla värillä. Sama pätee minkä tahansa värin päälle maalatulle kirkkaalle Smart Wall Paintille.

 

Esittelylevyjoonaksenkikkailut1

 

Tummille ja harmaille pinnoille suosittelemme Chalk Ink -tusseja. Alla kuva havainnoimaan Chalk Ink -tussien ja tavallisten tussitaulutussien ero harmaan seinän päälle maalatun Smart Wall Paint läpinäkyvän pinnalla.

 

Whiteboardmarkervschalkink

Chalk Ink- ja tavallista tussitaulutussia harmaalla seinällä, johon on asennettu Smart Wall Paint läpinäkyvää maalia.

 

 

Smart Wall Paint läpinäkyvää Martelan pöydässä

Smart Wall Paint läpinäkyvää Martelan työpöydässä.

 

 

Samalla tavalla kuin valkoinen Smart Wall Paint, myös läpinäkyvä maalimme tulee paketissa joka sisältää asennuksessa tarvittavat maalaustarvikkeet. Maalaukseen riittää yksi kerros, maalilla on 10 vuoden takuu, se on hajultaan mieto, koostumukseltaan ympäristöystävällinen ja VOC vapaa. Maali käy lähes kaikille tasaisille pinnoille, se on kosketuskuiva 5 tunnin ja piirrustusvalmis 5 päivän kuluttua sekä sopii projektorin heijastusalustaksi.

Muista seurata ohjeita tarkasti! Smart Wall Paintin asentaminen ei vaadi erityistaitoja, mutta ohjeiden noudattaminen on tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi!

 

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!