Esittelyssä magneettinen pohjamaali

Näin teet pinnan, johon magneetti tarttuu, mutta tussinjälki irtoaa.

Magnetismi on fysiikan ilmiö, jossa kappale vaikuttaa toiseen kappaleeseen veto- tai poistovoimalla. Magneettisen vuorovaikutuksen välittää magneettikenttä.”

Näin meille tietää kertoa Wikipedian artikkeli magnetismista. Magneettisen pinnan luomiseen välineillämme ei kuitenkaan tarvita tervettä maalaisjärkeä suurempaa fysiikantuntemusta.

Smart Wall Paint magneettinen maali

Oranssi magneettinen Smart Wall Paint seina

Magneettimaali on vesipohjainen pohjamaali magneettisten pintojen luomiseen. Maali levitetään paikattuun, puhdistettuun ja sileäksi hiottuun seinään kuten muutkin maalit – maalaamalla. Smart Wall Paint magneettimaalille suosittelemme neljää kerrosta, joiden välissä pinta hiotaan kevyesti. Olemme kokeilleet luoda pintoja sekä niin, että jätämme maalauskertojen välillä hionnan väliin että hiontakertojen kanssa. Ensiksi mainitulla pinnasta jää tussitaulumaalia ajatellen karkean röpyliäinen, joka ei toki haittaa jos tarkoituksena ei ole tehdä piirreltävää pintaa. Jälkimmäiseksi mainittu tapa takaa optimaalisen sileän pinnan tussitaulupintaa varten. Hiotun ja hiomattoman pinnan eron huomaa käsin kokeilemalla.

 

 

Magneettinen pohjamaali, sävy

Magneettinen pohjamaali on sävyltään harmaa.

 

Maalaus onnistuu myös työtilan ollessa käytössä

Maalaus onnistuu myös työtilan ollessa käytössä.

 

Magneettinen pohjamaali on kosketuskuiva tunnin kuluttua ensimmäisestä maalauksesta. Valmistajan mukaan se on päällemaalattavissa noin neljän tunnin päästä viimeisestä maalauskerrasta. Suosittelemme maalauksen aikana hyvää ilmastointia, sillä maalilla on oma rautainen tuoksunsa. Pinta-ala yhdellä litran purkilla ja neljällä kerroksella kattaa 2,25m^2 alueen.

Smart Wall Paint valkoisella ja magneettisella maalattu ovi

Noin kahden neliön kokoinen sisäovi, joka on maalattu magneettisella pohjamaalilla, valkoisella pohjamaalilla ja valkoisella tussitaulumaalilla.

Smart Wall Paint magneettinen pohjamaali, vihreä pohjamaali ja läpinäkyvä tussitaulumaali

Vihreä tussitaulupinta magneettisen pohjamaalin päälle on luotu maalaamalla sävytetyllä vihreällä vesipohjaisella pohjamaalilla ja läpinäkyvällä tussitaulumaalilla.

 

 

 

Valmiin pinnan päälle on mahdollista luoda minkä tahansa värinen tussitaulupinta. Esimerkkeinä tässä on sekä valkoisia että vihreitä pintoja. Valkoista pintaa varten tarvitset valkoista pohjamaalia, muun väriseen pintaan sävytetty pohjamaali. Smart Wall Paint valkoista pohjamaalia voi myös sävyttää alan liikkeissä.

 

 

 

 

Suosittelemme magneettisella päällystettyjen pintojen kanssa neodyymistä valmistettuja magneetteja. Neodyymistä valmistetut magneetit ovat voimakkaimpia tunnettuja magneetteja. Tilasimme näitä erikoismagneetteeja suomalaisesta magneettikauppa.fi -magneettikaupasta.

 

Neodynaamimagneetteja

 

Verkkokaupasta saimme muutamalla kympillä riittävän määrän magneetteja omiin tarpeisiimme. Toimitus oli nopea, joskin hämmästyimme paketin kokoa ja painoa. Neodyymimagneetit ovat todella kevyitä ja pienestä koostaan huolimatta voimakkaita kuin mitkä. Otimme vähän joka sorttia testataksemme näitä.

Valmis Smart Wall Paint seinä magneettiraidalla

Magneettiraidalla ja tussitaulumaalilla varustettu seinä on monikäyttöinen.

 

wall of inspiration

Wall of Inspiration – Kun tarvitset inspiraatiota

Esimerkeissä käytetyt tuotteet:

Smart Magneettinen Pohjamaali

Smart Wall Paint valkoinen pohjamaali

Smart Wall Paint tussitaulumaali valkoinen

Smart Wall Paint tussitaulumaali läpinäkyvä

Neodyymimagneetit

Sävytetty vihreä maali

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!