Smarter Surfaces - luovuuteen ja suunnitteluun

Hukkatila hyötykäyttöön toiminnallisilla pinnoilla

Valkotaulupinnat

Magneettiset

 

Valkokangasmaali

 

Tarvikkeet

Näin Napoleon Creative hyötyy tussitaulumaalista.

Case: Soundwave

Case: Pixel Federation

Case: Killashee House Hotel

Pienillä parannuksilla kohti työtiloja, joissa luovuus, ideat ja yhteistyö kukkivat.

Me uskomme, että ympäristöllä on suuri vaikutus siihen kuinka tuotteliaita ja luovia olemme. Hyvien tilojen luomiseen ei kuitenkaan tarvita viimeisintä kallista teknologiaa, vaan pienillä suunnitelmallisilla parannuksilla on saatu aikaiseksi käyttäjiään palvelevia, viihtyisiä ja toimivia tiloja.

Lisäämällä nykyisiin tiloihin tavallisten seinäpintojen päälle toiminnallinen pinta, kuten tussitaulumaali, voidaan mikä tahansa pinta valjastaa työkaluksi. Tavalliset pölyävät liitutaulut ja kooltaan rajalliset valko- ja lasitaulut on korvattavissa tussitaulumaalilla. Tussitaulumaalilla päällystetyt seinät, pöydät, ovet ja pilarit toimivat kuin lasi- ja valkotaulut, Niihin voi kirjoittaa ja piirtää tavallisella valkotaulutussilla, kuten tavalliseen valkotauluun. Tussitaulumaalilla valkotaulupinta on haluamasi muotoinen ja kokoinen, jopa kupera tai kovera. Tussitaulumaali ei päädy ongelmajätteenä kaatopaikalle, vaan se poistetaan käytöstä ylimaalaamalla tai tapetoimalla. Smart Wall Paintilla on kymmenen vuoden takuu.

Projektorimaalilla luot videotykille valkokankaan maalaamalla ja magneettitapetilla tai -maalilla seiniä joihin voi kiinnittää magneetteja. Valkotaulukalvot puolestaan ovat liikkuvan ihmisen mukana kulkevia kevyitä valkotauluja. Saat kauttamme myös valikoidut tarvikkeet ja välineet.

Smarter Surfaces tuotteita käytetään ympäri maailman.