Valitse sivu
2009

Tutkimus ja kehitystyö tussitaulumaalille alkaa 

2011

Yhtiö perustetaan

2012

Smart Wall Paint tussitaulumaalin julkaisu, yhtiön ensimmäinen tuote julkaistaan

2015

Nimenvaihdos, Smart Wall Paintista tulee Smarter Surfaces, joka vastaa paremmin tuotevalikoimaa, johon kuuluvat nykyää myös muitakin valkotaulupinnoitteita ja projektori- sekä magneettipinnoitteita.

2016 Smarter Surfaces julkaisee Partner Portal sivuston, jolla on tukea jälleenmyyjille.
2017

Tuotevalikoima kasvaa.

2018

Jälleenmyyjäverkostoa jo 20 eri maassa.

2019

Asiakastuki 5 eri kielellä, suoramyyntisivustoja 10kpl.

2020

Vuoden viejä-palkinto, merkittäviä IT- ja muita parannuksia asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Missiomme

Missiomme on luoda innovatiivisutta, yhteistyötä ja modernisuutta työtiloihin lisäämällä pintoihin toiminnallisuuksia.

Tarinamme

Ollessaan töissä rakennustyömaalla, asiakas pyysi Ronania päällystämään neuvottelutila valkotauluilla. Ronan tajusi nopeasti, ettei valkotauluilla päällystetty huone ratkaisisi heidän toimeksiantoa ja näyttäisi myös kauhealta saumoineen ja hyödyttömine alueineen. Ronan sai paremman idean. Mitä jos voisit kirjoittaa seinälle rajattomasti ja saumattomasti? Näin tästä ideasta syntyi Smarter Surfaecs.

Vuosina tämän jälkeen Ronan kehitteli erilaisia valkotaulupinnoitteita. Kehitystyö johti lopulta Smart Wall Paint tussitaulumaalin julkaisuun, joka oli yhtiön ensimmäinen tuote vuonna 2012. Sana levisi nopeasti ja tuote oli kysyttyä, kun koulut, yliopistot ja yritykset ympäri maailman huomasivat sen hyödyt. Kokonaisia toimistoja, neuvottelutiloja, käytäviä, pöytiä ja ovia on muutettu kirjoitustiloiksi.

Yhtiön kasvu

Smarter Surfaces on kasvanut markkinajohtajaksi valkotaulupäällysteissä, kuten kalvoissa, tapeteissa ja maaleissa.

Markkinoiden laajin valikoima magneettisia, valkotaulupinnoitteita tai projektiopinnoitteita on tuonut innovatiivisen ja kekseliään yhtiön maineen, jonka avulla yhtiö pysyy markkinoiden etulinjassa.

Smarter Surfaces on maailmanlaajuinen  yhtiö, joka myy yli 20 maahan viidellä eri mantereella. Tuotteita käyttävät yhtiöt ja organisaatiot kuten Microsoft, Google, Tesco, Coca-Cola, University of Sydney, University of Connecticut, Andrew Winch Designs, ECE Architecture, Hilson Moran ja monet muut. Smarter Surfaces™ brandi on maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu.

Tuotevalikoima

Pääkonttori sijaitsee Dublinissa, Irlannissa, ja valmistamme koko tuotevalikoimamme Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Manner-Euroopassa. Selaa laajaa tuotevalikoimaamme nähdäksesi, kuinka voit uudistaa työtilasi:

  Valkotaulutuotteet

Luo kirjoitettava pinta haluamallasi värillä ja viimeistelyllä valkotaulu-, taulu- ja kalvovalikoimallamme

 Valkokangasratkaisut

Luo tehokas valkokangas ratkaisu , projektio-itseliimautuvalla kalvolla tai jollakin kolmesta projektorin valkokangasmaaleistamme.

 Magneettiset ratkaisut

Luo magneettinen pinta kaikesta magneettituotteistamme useilla magneettivahvoilla, mukaan lukien magneettiset tapetit, magneettiset maalit ja magneettinen kipsi.

plus

All-in-One-tuotteet

Luo monitoiminen pinta yhdellä tuotteella. Käytä all-in-one-taustakuvia, joissa on kaksinkertaiset ja kolminkertaiset toiminnot, tai itseliimautuvia kalvojamme. Voit myös yhdistää magneetti-, projektori- ja / tai taulutuotteet luomaan pinnan, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Reitit markkinoille

Tavoitteenamme on parantaa työ- ja oppimisympäristöä. Meillä on useita reittejä markkinoille, joiden avulla voimme käydä kauppaa maailmanlaajuisesti:

 • Globaali jakelu- ja jälleenmyyjäverkosto
 • Yksityistuotteet
 • Monikieliset verkkokauppasivustot
 •  

Jakelu ja yksityismerkit

Tavoitamme asiakkaita ja markkinoita kasvavan jakeluverkostomme kautta ja pyrimme yhteistyöhön suurten paikallisten jakelijoiden kanssa etsimällä mahdollisuutta tuoda innovatiivinen tuotevalikoima asiakaskuntaansa ja paikallisille markkinoille. Älykkäämpi pinnan jakelu -suhde perustuu pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Keskitymme sekä uusien että olemassa olevien kumppanuuksien kasvattamiseen, jotta voimme kehittää niiden markkinoita yhteistyössä ja tukemalla.

Tarjoamme myös mahdollisuuden myydä yksityisillä tuotemerkeillä kumppaneille, jotka ovat jo vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla ja haluavat laajentaa valikoimaa ja kuluttajapohjaa.

Monikieliset verkkokaupat

Useilla verkkosivustoilla 5 kielellä saavutamme yrityksiä ja koulutusorganisaatioita ympäri maailmaa, mikä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden innovatiivisiin pintaratkaisuihin, jotka tuovat todellista arvoa ja hyötyä heidän tiimeilleen ja organisaatioilleen.

Ensiluokkaisen tuen, neuvonnan ja palvelun avulla tavoitteenamme on tarjota suorille asiakkaillemme luotettavia neuvoja ja neuvoja parhaista ratkaisuista heidän tarpeidensa täyttämiseksi.

  0
  Ostoskorisi
   Laske toimitusmaksu