Valkokangasmaali

Laadukas valkokangasmaali on erityisesti videotykin heijastuspinnaksi tarkoitettu maali, joka toimii niin tavallisten kuin älyprojektorien kanssa. Valkoinen pinta toistaa värit ja valkoiset sävyt puhtaasti.

Valkokangasmaali sopii käytettäväksi sisätiloissa mm. seuraaville pinnoille: laasti/rappaus, sisustuslevy, puu, metalli ja betoni. Maalattavan pinnan tulee olla puhdas ja kuiva, eikä siinä saa olla irtonaisia tai lohkeilevia materiaaleja.

Jos haluat yhdistää projektoripintaan piirrettävän tai magneettisen ominaisuuden, katso 3in1-tussitaulutapetti tai Projektori-tussitaulutapetti.

110,36 

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote toimitetaan 2-4 päivässä.

Tuotetunnus (SKU): SSC-PRO6 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas valkokangasmaali luo rajoittamattomat projektoripinnat niin kouluun, toimistoon kuin kotiinkin. Maalin ansiosta luokkahuone, neukkari tai kotiteatteri ei vaadi erillistä valkokangasta ja säästää pinnat ylimääräisiltä rei’iltä.

 

Asennus

Tämä vesiliukoinen maali on helppo asentaa ja on käyttövalmis vuorokauden päästä asennuksesta. Maalin voit asentaa lähes mille tahansa pinnalle, metalliin sekä puupinnalle. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on täysin tasainen ja valmiiksi halutun värinen. Valkoinen maali ei ole  täysin peittävä vaikka onkin matta. Maali tulee muotoilemaan alla olevaa pintaa, joten tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme asennukseen vaahtomuovitelaa. Maalin voi myös ruiskumaalata.

Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen päälaen korkeudelle. Jos projektorimaalin kanssa suunnitellaan muita ominaisuuksia, kuten magneettisuutta, se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Jos pintaa käytetään puhtaasti heijastustarkoitukseen, käyttöpinta-ala on n. 20cm-100cm korkeammalla, riippuen tilan koosta ja mallista. Paras heijastuskulma useimmille projektoreille on 45 astetta. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää tuotteillemme tarkoitettua pohjamaalia. Viralliset asennusohjeet löydät täältä.

Jos haluat tehdä maalilla tehdystä “valkokankaasta” selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Valkokangasmaali ei ole piirrettävä pinta, eikä siihen voi maalata päälle kiiltävällä tussitaulumaalilla. Jos haluat yhdistää piirrettävän ominaisuuden valkokankaaseen katso projektori-tussitaulutapetti.

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Maalilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa “heti valmiiksi” projektoritauluiksi, joka ei vie tilaa työskentelyltä kun valkokangasta ei tarvita. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Kuvan näyttäminen ja havainnollistaminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Projektorin käyttö muuttuu vaivattomammaksi, kun yksi työvaihe voidaan nipistää pois. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

 • RAL 9016
 • Pinta-ala: 6 m2
 • Paino: 1,05 kg
 • Gain arvo 1
 • Vesipohjainen maali
 • Vain sisäkäyttöön.
 • Toimii kaikkien projektoreiden kanssa
 • Optimaalinen projektorin kulma 45 astetta
 • Vähäinen haju ja VOC-yhdisteiden määrä
 • Ylimaalattavissa, jos pintaa ei enää tarvita
 • Huom. tähän pintaan ei voi piirtää niin kuin tussitaulumaaliin

Asennusohje ja lisätiedot

Maali voidaan asentaa sudilla, telalla (suositellaan lyhytnukkaista telaa), rajaajalla tai ruiskulla. Purkissa oleva 750 ml riittää yhteen kerrokseen noin 13 neliömetrin alueelle ja kahteen kerrokseen noin 6,5 neliömetrin alueelle pinnan huokoisuudesta riippuen.

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Valkokangasmaalin asennusohje ja lisätiedot