Tussitaulukalvo

Ammattilaistason itsekiinnittyvä kalvo, joka tekee tasaisesta pinnasta kirjoitettavan. Kalvo sopii erityisen hyvin kalusteiden kuten tasaisten paneelien, pöytien, hyllyjen, ovien ja kaapistojen päällystämiseen. Voi myös käyttää vanhojen valkotaulujen tai liitutaulujen uudelleen päällystämiseen. Saatavilla sekä valkoisena, että läpinäkyvänä.

Kalvo kiinnitetään kalusteeseen siinä itsessään olevalla liimapinnalla, ottamalla kalvon takaa suojapaperi pois. Ei siis tarvetta poraamiselle, maalaamiselle tai liimaamiselle.

Tuotepakkauksen sisältö:
1 Tussitaulu kalvo
1 Mikrokuituliina
1 Hanskapari
1 Tapettilasta
1 Smarter Surfaces- tarra
1 Asennusohje

alk. 333,56 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Itsekiinnittyvä tussitaulukalvo korjaa vanhat liitutaulut ja valkotaulut helposti ja edullisesti!

Tussitaulukalvo luo piirrettävän, kuivapyyhittävän pinnan. Kiiltäväpintainen valkoinen tai läpinäkyvä tussitaulukalvo on luotu erityisesti tilaan, jossa halutaan hyödyntää kaikki mahdollinen pinta. Itsekiinnittyvä kalvo on tarkoitettu ensisijaisesti tasaisille pinnoille kuten kalusteille, vanhoille taulupinnoille ja oviin. Läpinäkyvällä kalvolla saa säilytettyä asennettavan pinnan alkuperäisen värin.

 

Asennus

Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu itsekiinnittyvä tussitaulukalvo on helppo asentaa ja on heti käyttövalmis. Vuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Suosittelemme leikkaussaumaa siistin lopputuloksen varmistamiseksi. Ennen asennusta on varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen ja puhdas. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Valkoinen kalvo on puolipeittävä, joten jos asennettava pinta on kovin eri värinen, se kannattaa pohjamaalata valkoiseksi. Läpinäkyvällä kalvolla säilytät alkuperäisen pinnan värin ja tilan persoonan.

Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Pitkän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tussitaulutarvikkeita. Suosittelemme ehdottomasti vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä.

Jos haluat tehdä kalvosta tehdystä tussitaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Kalvolla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä ja hyödynnettyä kaiken pinta-alan kuten ovet, kaapit, pilarit, listat ja muut tasaiset pinnat! Tällaiset monitoiminnalliset pinnat mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista sekä muuten hyödyntämättä jäävän tilan täyden käytön.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Piirtäminen on yksi parhaista havainnollistamisen tavoista ja optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Perinteiselle valkokankaalle ja tauluillekin löytyy kuitenkin usein paikkansa. Yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • 10 m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0,15mm
  • Paino 6 kg
  • Itsekiinnittyvä
  • Väri: kiltävä valkoinen/läpinäkyvä
  • Helppo ja nopea asentaa
  • Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) tai liuottimia
  • Viiden vuoden takuu

Asennusohje ja lisätiedot

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Tussitaulukalvojen asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Tussitaulukalvojen asennusohje (PDF)