Siirrettävät tussitaulukalvot

Siirrettävät tussitaulukalvot ovat kevyitä ja helposti mukana kulkevia kalvoja, joita käytetään kuin fläppipaperin ja valkotaulun yhdistelmää. Kätevästi rullalla kulkeva kalvopakkaus sisältää 10 kalvoa, jotka ovat paloiteltavissa 600 x 800 mm paloiksi valmiin katkoviivan ansiosta. Yhtä kalvoa voi siirtää noin 10-20 kertaa. Kiinnittyy seinään, tai vaikkapa vanhaan fläppitaulutelineeseen staattisen sähkön avulla.

Ominaisuudet:

  • Yksi valkotaulukalvo vastaa noin 20 fläppitaulupaperia
  • Jokainen kalvo on 600 x 800 mm kokoinen

 

Tuotepakkauksen sisältö:

  • 20 rullaa (yksi rulla sisältää 10 kalvoa)

522,78 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuote toimitetaan 7-10 päivässä.

Tuotetunnus (SKU): SWPC-WBSHEET10 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Siirrettävät tussitaulukalvot luovat piirrettävän, kuivapyyhittävän pinnan juuri sinne, mihin haluat.  Kalvot ovat saatavilla sekä 20kpl, että 10kpl rullissa. Kalvot ovat hävikitön vaihtoehto fläppipapereille.

 

Asennus

Kalvot kiinnittyvät seiniin pilareihin tai kalusteisiin staattisen sähkön avulla ja ne tulevat kätesti rullassa. Arkit ovat helposti irrotettavissa toisistaan repäisemällä tehdyn katkoviivan avulla. Asennukseen et tarvitse kuin itse kalvon ja pinnan, johon ajattelit sen kiinnittää. Kiinnittämisen jälkeen kalvo tarttuu uuteen pintaan n.10 kertaa. 20kpl rullalla saat siis jopa 200 kertaa siirrettävän “fläppitaulun”. Ja paikallaan ollessaan kalvon voi uudelleenpyyhkiä lukemattomia kertoja. Sähköisyyden eli kiinnittyvyyden säilyttämiseksi, pidä kalvot huolellisesti rullalla ja suojaa ne ylimääräiseltä kontaktilta muiden pintojen kanssa.

Piirtopinnan siisteyden ja uudelleenpyyhittävyyden takaamiseksi suosittelemme vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä.

Jos haluat esivalmistella kalvoja esimerkiksi tekemällä nelikenttiä, voit tehdä sen siististi esimerkiksi helposti irtoavilla paperiteipeillä.

 

Käyttökohteita

Siirrettävät tussitaulukalvot ovat tarkoitettu erityisesti reissaaville ammattilaisille sekä tiloihin tilapäiseen piirtotarpeeseen. Tussitaulukalvot toimivat siis fläppitaulun lailla. Nappaa kalvorulla mukaan valmennuskeikoille sekä myyntitapaamisiin tai palavereihin. Kalvot toimivat myös pienryhmissä tehtäviin innovointihetkiin, joissa piirrettäviä kalvoja kierrätetään tiimiltä toiselle. Piirtopinta mahdollistaa osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista sekä muuten hyödyntämättä jäävän tilan täyden käytön.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Piirtäminen on yksi parhaista havainnollistamisen tavoista ja optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa, tiimitöissä sekä myynnissä. Perinteiselle valkokankaalle ja tauluillekin löytyy kuitenkin usein paikkansa. Yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.