Magneettinen tussitaulutapetti

Kiiltävä tussitaulutapetti toimii tussitaulupintana ja on samalla magneettinen. Toimii erityisen hyvin esimerkiksi brainstormauksen tukena, kun kirjoittamisen ja piirtämisen lisäksi halutaan käyttää tukena siirreltäviä elementtejä, kuten valokuvia tai magneettisia muistilappuja.

Magneettinen pinta on suunniteltu käytettäväksi voimakkaiden neodyymimagneettien kanssa. Pinnalle voi kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla. Merkinnät pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla ja tussitaulun puhdistamiseen tarkoitetulla puhdistusaineella.

Tuotteella on sertifioidut paloluokitukset
Euroclass B ja ASTM E84

Tuotepakkauksen sisältö:
1 Magneettinen tussitaulutapetti 10m2
1 Mikrokuituliina
2 Neodyymimagneetteja
1 Smarter Surfaces -tarra
1 Asennusohje
1 Hanskat
1 Lasta

804,76 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuote toimitetaan 7-10 päivässä.

Kuvaus

Piirrettävä, magneettinen tapetti on ekologinen ja räätälöitävissä oleva vaihtoehto perinteiselle emalitaululle. Magneettinen tussitaulutapetti on luotu erityisesti tilaan, jossa piirtämisen lisäksi käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tämä tuote on askel paperittomaan kouluun tai toimistoon.

Asennus

Tämä monitoiminen tapetti luo varmasti tasaisen pinnan, se on helppo asentaa ja on käyttövalmis 24. tunnin sisällä asennuksesta. Tapettivuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää monitoimitapeteillemme suunniteltua tapettiliisteriä. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Huomioithan, että tämä piirrrettävä, magneettinen tapetti on raskas. Asennukseen kannattaa varata siis muutama henkilö. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Suosittelemme ehdottomasti vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia pesuaineita, joita löydät täältä.

Jos haluat tehdä tapetilla tehdystä tussitaulusta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen tussitaulutapetin kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

 

Käyttökohteita

Yleisimmät käyttöpaikat tuotteelle ovat toimistot, koulut sekä kokous- ja edustustilat. Tapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa “heti valmiiksi” tussitauluiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Samanaikainen piirtäminen ja fyysisten komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä.  Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • 10 m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0.75 mm
  • Paino 15kg
  • Väri: kiiltävä valkoinen
  •  10 vuoden takuu
  • Asennus voimakkaalla tapettiliisterillä, kuten Smarter Surfaces -liisterillä
  • Käyttövalmis 48h asennuksesta

Asennusohje ja lisätiedot

Tussitaulutapetilla luo magneettisen valkotaulun helposti yhdellä asennuskerralla. Se asennetaan normaalin tapetin kaltoin käyttäen voimakasta tapettiliisteriä ja lopputuloksena on halutun kokoinen, varmasti tasalaatuinen ja sileä tussitaulupinta.

Tussitaulutapetti voidaan asentaa mihin tahansa sileään ja suoraan pintaan. Jos asennettava pinta monimutkaisempi, katso Smarter Surfaces -tussitaulumaali.

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje (PDF)