Valkotaulutapetit

457.56891.56 (sis. alv.)

Valkotaulutapetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten sen lisäksi että se näyttää hyvältä, se toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Joustava ja leikattava rakenne mahdollistaa tavallisen suorakulmion lisäksi rajattoman määrän erilaisia valkotaulumalleja. Mahdollista asentaa myös kuperille tai kaareville pinnoille. Asennettavissa pystyyn tai vaakaan.

Valkotaulutapetteja on saatavilla 4 erilaista. Voit valita joko kiiltävän tai puolikiiltävän sen mukaan, onko piirtopinnalle tarkoitus myös projisoida videotykillä sekä magneettisen että ei-magneettisen väliltä.

Kiiltävä valkotaulutapetti on ideaali vaihtoehto tavalliselle valkotaululle tai esimerkiksi päällystämään vanhaa liitutaulua.

Puolikiiltävä valkotaulutapetti on luotu tilaan, jossa tarvitaan sekä projektoria että valkotaulua. Tämä valkotaulutapetti on kehitetty matalakiiltoisemmaksi, jotta se vähentää ns. “hotspot”-valoilmiötä, jonka videotykki saattaa kiiltäville pinnoille luoda.

Magneettinen kiiltävä valkotaulutapetti kattaa nimensä mukaisesti kaksi toiminnallisuutta – magneettisuuden ja valkotaulun ominaisuudet samalta rullalta!

Magneettinen puolikiiltävä valkotaulutapetti sisältää kolme eri ominaisuutta samassa tapetissa – piirrä kuin valkotauluun, kiinnitä magneeteilla asioita ja projisoi videotykillä kuvaa tauluun.

Poista

Kuvaus

Suosittelemme brainstormauksiin, suunnitteluun ja erilaisten presentaatioiden visualisoimiseen sekä käytettäväksi laadukkaiden valkotaulutussien ja -tarvikkeiden kanssa.

Rullalta tulee 8,25m pitkä ja 1,22m leveä taulu. Se on muotoiltavissa tavallisen suorakaiteen muotoisesta helposti minkä tahansa muotoiseksi valkotauluksi. Menee myös kuperille ja koverille pinnoille.

Ominaisuudet

 • Pinta-ala per rulla: 10m^2
 • Vuoan pituus: 8,25 m
 • Vuoan leveys: 1,22 m

Käyttökohteita

 • Brainstormaus, suunnittelu, projektinhallinta, presentaatiot, kokousmuistiinpanot, ilmoitustaulu, neuvottelutilat…

Ohjevideo

Asennusohjeet

Valkotaulutapetilla luot valkotaulun helposti yhdellä asennuskerralla. Se asennetaan kuten tapetit käyttäen tapettien kiinnittämiseen tarkoitettua tapettiliisteriä ja lopputuloksena on haluamasi kokoisia korkealaatuisia ja sileitä valkotaulupintoja.

1) Pohjatyöt

Varmista että pinta on puhdas ja kuiva. Poista alta vanhat tapetit. Hio epätasaisuudet, täytä kolot ja halkeamat tasoitteella. Huokoiset pinnat tulee päällystää pohjamaalilla, kuten verkkokaupastamme löytyvällä valkoisella pohjamaalilla.

2) Levitä tapettiliima

Levitä tapettiliima seinälle käyttäen telaa. Seuraa tapettiliiman valmistajan ohjeita.

3) Valkotaulutapetin asennus

Valkotaulutapetti voidaan asentaa sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti, joskin suosittelemme asentamaan valkotaulutapetin horisontaalisesti minimoidaksesi mahdollisten saumojen vaikutuksen kirjoitusalueeseen.

 • Ripusta ensimmäinen valkotaulutapetti noin 0,5m lattiasta niin, ettei sauma jää keskelle seinää (ts. jotta sauma ei jää keskelle käytetyintä kirjoitusaluetta)
 • Kiinnitä valkotaulutapetti seinälle telattuun tapettiliimaan kiinni
 • Siloita keskeltä reunoja kohti käyttäen esimerkiksi tapettiharjaa. Varmista ettei tapetin alle jää ilmakuplia
 • Poista ylimääräinen tapettiliima
 • Saumojen kohdalla, vedä toinen tapetti toisen yli ja leikkaa terävällä veitsellä
 • Vaihda terää tai pidä terä terävänä muilla konstein varmistaaksesi terävän leikkauksen
 • Älä venytä tapettia saumojen kohdalla
 • Kun tapetin asentaminen on valmis, pyyhi pinta kauttaaltaan kostealla liinalla tai vastaavalla jotta mahdollinen ylitse jäänyt tapettiliima saadaan pois

4) Anna kuivahtaa

Valkotaulutapetin on hyvä antaa kuivahtaa 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Ladattava materiaali

Asennusohjeet: