Valkoiset tussitaulumaalit

Valkoinen valkotaulumaali mahdollistaa seinän kokoiset valkotaulut.

Käyttökohteet

Valkoinen tussitaulumaali on tuttua valkotaulun valkoista väriä ja pintaa muistuttava maali, jolla maalattuun pintaan voit kirjoittaa käyttäen tavallisia valkotaulutusseja ja pyyhkiä pois. Erinomaisia käyttökohteita ovat mm. seinät, pöydät, ovet, ikkunat, pilarit ja kaapin ovet.

Piirtäminen & Kirjoittaminen

Voit kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla. Suosittelemme laadukkaita valkotaulutusseja, jotka näkyvät kirkkaasti ja pyyhkiytyvät helposti.

Pyyhkiminen

Kaikenlaiset merkinnät pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla. Pinttyneempiä jälkiä varten voit hieman kostuttaa mikrokuituliinaa tai käyttää tussitaulun puhdistamiseen tarkoitettua puhdistusainetta.

Smart Wall Paintilla on valmistajan myöntämä kymmenen vuoden takuu

10 vuoden rajoitettu takuu on voimassa alkuperäisen ostajan sekä valmistajan (Smart Wall Paint) välillä. Takuuta voi käyttää ainoastaan alkuperäinen ostaja.

Smart Wall Paint on asennettava kuuden (6) kuukauden kuluessa ostamisesta.

Takuu kattaa takuuaikana tuotteen halkeilun tai irtoamisen, pinttymät, värjäytymisen sekä selkeän kulumisen oikein käytettynä.

Takuu on voimassa ainoastaan, jos tuote on asennettu oikein noudattaen valmistajan asennusohjeita.

Takuu ei ole voimassa jos tuotetta on väärinkäytetty, vahingoitettu, laiminlyöty tai vahinko on valmistajasta riippumaton (sisältäen, mutta ei rajoittuen ympäristön olosuhteisiin).

Takuu ei koske pohjamateriaalin aiheuttamia virheitä.

Takuu korvaa kokonaan tai osittain tuotteen, mutta ei asennusta tai muita mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia.

Ympäristöystävällisyys

M1 luokitus Smart Wall PaintMaali sisältää alle 0,01% VOC-yhdisteitä päätyen alhaisimpaan mahdolliseen kategoriaan. Maali ei sisällä ollenkaan liuottimia.

Smart Wall Paint -tussitaulumaalilla on M1 luokitus.

Tussitaulumaalattu seinä ei päädy kaatopaikalle, toisin kuin tavallinen valkotaulu.

Jäikö jotain vastaamatta?

Jos emme osanneet kertoa kaikkea täällä nettisivuillamme, älä pelkää ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin Smarter Surfaces tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.