Terveisiä Habitare 2015 ja ID Helsinki -messuilta!

Terveisiä Habitare ja ID Helsinki -messuilta! Olimme omalla osastolla mukana molemmissa tapahtumissa. Tapasimme mahtavia ihmisiä ja teimme Smarter Surfaces tuoteperhettä jälleen tutummaksi.

ID Helsinki järjestettiin 8-9.9 Telakalla. Se oli projektisisustamisen ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaistapahtuma, jossa oli esillä julkisiin tiloihin, toimistoihin ja työympäristöön liittyviä tuotteita, asiantuntijapuheita ja tapaamisia. Ammattilaisia tapahtumassa vieraili yli tuhat kävijää. ID Helsinki oli intiimi, lämminhenkinen ja kiireetön tapahtuma.

ID Helsinki

 

Habitare 2015 järjestettiin 9-13.09 Helsingin Messukeskuksessa. Habitare on huonekalu, sisustus ja design tapahtuma, jossa vieraili tänä vuonna 45 000 kävijää. Olimme messuilla osastomme kanssa toista kertaa. Usea osastollamme käynyt muistikin meidät viime vuodelta. Tänä vuonna esittelimme Smart Wall Paint tussitaulumaalien lisäksi tuotevalikoimaan tulleita uutuuksia, kuten magneettista pohjamaalia ja -tapettia, projektorimaalia ja valkotaulukalvoja.

Habitare

Smart Wall Paint 6m2 läpinäkyvä

 

Messutarjouksena tarjoamme Smart Wall Paint Läpinäkyvän 2m^2 ja 6m^2 pakkaukset -15% ja Smart Valkotaulukalvot -10%! Löydät tarjoukset verkkokaupastamme 05.10.2015 asti. 

 

Seuraava seminaari jossa olemme mukana on Feminaari, joka järjestetään 18.09.2015 Tampere-talossa. Feminaari on inspiroiva seminaaritapahtuma kaikille, jotka ovat kiinnostuneet bisneksestä ja yrittäjyydestä.

 

Olemme olleet mukana niin pienissä kuin suurissa tapahtumissa yrityksien firmalätkätapahtumista Helsinki Design Weekin kutsuvierastapahtumiin. Haluatko meidät mukaan tapahtumaasi? Ota yhteyttä!

 

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!