Introduktion av genomskinlig Smart Wall Paint

Det är alltid spännande att berätta om nya produkter. Särskilt när man berättar om Smart Wall Paint whiteboardfärgen, är det intressant hur olika folk reagerar. “Alltså det kan målas på en vägg och efter det kan man rita på väggen och torka det bort!?” Och dessutom kan man måla vilken som helst jämn yta och inte bara väggar… Det blir ännu mer spännande reaktioner när vi börjar prata om genomskinlig Smart Wall Paint.

Vad för genomskinlig Smart Wall Paint?

Färgen påminner lite lack, men man kan rita och skriva på den. Genomskinliga färgen möjliggör det, att ytan har den färgen som ligger under Smart Wall Paint lagret. Alltså färgalternativ finns i all oändlighet. Och så klart kan man fortfarande torka anteckningarna bort.

På mörka och gråa ytro rekommenderar vi Chalk Ink -tuschar. Bilden till höger visar hur Chalk Ink -tuscharna skiljer sig från en vanlig whiteboards -tusch på en grå vägg, som år påmålad med genomskinlig Smart Wall Paint.

Både vita och genomskinliga Smart Wall Paint whiteboardfärgen kommer i paket, som innehåller redskapen som behövs i installeringen. (Endast tråg behöver man ha själv.) Det räcker med ett lager av färgen och den har 10 års garanti. Färgen har mild doft och den är miljövänlig utan VOC och har även M1 klassificering. Färgen kan målas nästan på vilken som helst slät yta och är beröringstorr efter 5 timmar, användbar efter 7 dygn och är även lämpilg för projicering. Kom ihåg att följa anvisningarna noggrant! Man behöver inte vara expert för att kunna installera Smart Wall Paint, genom att följa anvisningarna steg för steg lyckas man säkert.