Läpinäkyvät tussitaulumaalit

Läpinäkyvät tussitaulumaalit mahdollistavat minkä tahansa värisen (tai muotoisen!) piirreltävän pinnan.

Käyttökohteet

Läpinäkyvyys mahdollistaa lähes minkä tahansa värin tai kuvion alustaan. Erinomaisia käyttökohteita ovat mm. seinät, pöydät, ovet, ikkunat, pilarit ja kaapin ovet.

Piirtäminen & Kirjoittaminen

Voit kirjoittaa ja piirtää millä tahansa normaalilla valkotaulutussilla tai nestemäisellä liitutaulutussilla. Suosittelemme laadukkaita kyniä ja pyyhkimiä jotta pinta on helpompi pitää siistinä.

Pyyhkiminen

Kaikenlaiset merkinnät pyyhkiytyvät parhaiten tavallisella mikrokuituliinalla. Pinttyneempiä jälkiä varten voit hieman kostuttaa mikrokuituliinaa tai käyttää tussitaulun puhdistamiseen tarkoitettua puhdistusainetta.

Smart Wall Paintilla on valmistajan myöntämä kymmenen vuoden takuu

10 vuoden rajoitettu takuu on voimassa alkuperäisen ostajan sekä valmistajan (Smart Wall Paint) välillä. Takuuta voi käyttää ainoastaan alkuperäinen ostaja.

Smart Wall Paint on asennettava kuuden (6) kuukauden kuluessa ostamisesta.

Takuu kattaa takuuaikana tuotteen halkeilun tai irtoamisen, pinttymät, värjäytymisen sekä selkeän kulumisen oikein käytettynä.

Takuu on voimassa ainoastaan, jos tuote on asennettu oikein noudattaen valmistajan asennusohjeita.

Takuu ei ole voimassa jos tuotetta on väärinkäytetty, vahingoitettu, laiminlyöty tai vahinko on valmistajasta riippumaton (sisältäen, mutta ei rajoittuen ympäristön olosuhteisiin).

Takuu ei koske pohjamateriaalin aiheuttamia virheitä.

Takuu korvaa kokonaan tai osittain tuotteen, mutta ei asennusta tai muita mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia.

Ympäristöystävällisyys

Maali sisältää alle 0,01% VOC-yhdisteitä päätyen alhaisimpaan mahdolliseen kategoriaan. Maali ei sisällä ollenkaan liuottimia.

Smart Wall Paint -tussitaulumaalin sisäilma-arvot ovat Suomessa M1 luokitusta vastaavia, vaikka sillä ei voimassaolevaa virallista luokitusta ole.

Tussitaulumaalattu seinä ei päädy kaatopaikalle, toisin kuin tavallinen valkotaulu.

Jäikö jotain vastaamatta?

Jos emme osanneet kertoa kaikkea täällä nettisivuillamme, älä pelkää ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin Smarter Surfaces tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.