Miksi rakastamme käydä messuilla?

Messut ovat erinomainen paikka esitellä uutuuksia.

Ja niitähän meillä riittää. Sarjan ensimmäisillä tuotteilla, tussitaulumaaleilla, on vieläkin uutuusarvoa. Sen lisäksi valikoima on laajentunut eri sävyillä, pohjamaaleilla, magneettisilla maaleilla ja tapeteilla sekä muilla luovuutta ruokkivilla toiminnallisilla pintatuotteilla.

 

ID Helsinki

Tuotteiden toiminnallisuutta voi olla vaikea selittää ilman konkretiaa.

Ainakin läpinäkyvän maalin selittäminen vaatii toisinaan useamman lauseen ja tarvittaessa myös toistoa. Kyse ei sen kohdalla ole “Keisarin Uudet Vaatteet” tyyppisestä ratkaisusta, vaan ihan oikeasta maalista, jonka alle jäävä väri määrää pinnan värin. Päälle tuleva läpinäkyvä kalvomainen pinta mahdollistaa kirjoittamisen tavallisella valkotaululle tarkoitetulla tussilla joka lähtee pyyhkimällä esimerkiksi mikrokuituliinalla. Konkretiaa tarjotaksemme messuilla on aina seiniä ja esittelylevyjä, jotka on maalattu sävytetyillä pohjamaaleilla tai jätetty puun värisiksi.

 

Educa2

“Hei, tule kokeilemaan meidän seiniä!”

Messuilla näkee monenlaisia houkutinkeinoja saada kävijöitä ständille. Onnenpyörät, arvonnat, pelit, karkit ja kynät ovat vakiintuneita keinoja. Olemme itse luottaneet tuotteisiimme, ja se on toiminut ihan kiitettävästi. Harvalla ständillä pääsee kokeilemaan esittelijän tuotteita käytännössä, saatika sitten piirtelemään tai jättämään messuterveisiä muille kävijöille.

 

Educa

Tapaamme uusia ihmisiä ja tutustumme muiden tuotteisiin.

Messuille tulevat ihmiset ovat lähtökohtaisesti jo valmiiksi kiinnostuneita ja virittäytyneet kohtaamaan alalta uusia tuotteita tai palveluita. Niin mekin. Siksi kierrämme usein kaikkien muiden messuesittelijöiden ständit syventääksemme osaamistamme, oppiaksemme uutta ja ennen kaikkea tutustuaksemme alan toimijoihin.

 

Screen Shot 2016-07-14 at 10.21.35

 

Seuraavat messut ovat jo kulman takana. Tulemme viihdyttämään ja piirrätyttämään teillä taas seuraavilla Habitare messuilla 7-11.09.2016. Nähdään siellä!

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!