Mikä vaihtoehtoinen valkotaulu sinulle sopii?


Tavallisen valkotaulun tilalle tulleilla korvaavilla tuotteilla on lukuisia hyviä ominaisuuksia verrattuna perinteiseen valkotauluun. Hyötyjä on aina asentamisen helppoudesta rajattomaan kokoon ja mitä mielikuvituksellisimpiin ratkaisuihin, joihin valkotaulu ei aina taivu. Mutta mikä vaihtoehto valkotaululle sopii sinulle parhaiten? Keräsimme tähän lyhyen vertailun, jossa puntaroimme tussitaulumaalien, valkotaulutapettien ja valkotaulukalvojen eroja helpottamaan päätöstäsi niiden välillä.

Valkotaulukorvike

Tussitaulumaali: Edullisin vaihtoehto valkotaululle

Tussitaulumaaleilla luot ison ja saumattoman valkotaulun yhtä helposti kuin maalaisit minkä tahansa pinnan. Se on neliöhinnaltaan perinteistä valkotaulua edullisempi eikä tarvitse asennukseen ammattilaista, ollen näin kelpo DIY vaihtoehto. Läpinäkyvällä tussitaulumaalilla on myös mahdollista tehdä minkä tahansa värisiä tussitaulupintoja. Alle jäävä väri määrittää piirtopinnan lopullisen värin. Vain yksi kerros tussitaulumaalia riittää. Tussitaulumaalin kuivumisaika piirtovalmiiksi on seitsemän päivää, ja lopullisen kovuutensa se saavuttaa 28 päivässä. Pinta jolle maalin voi levittää voi olla mikä tahansa kova ei-huokoinen pinta, esimerkiksi seinät, ovet, kaapit ja työpöydät.

Jos etsit edullista vaihtoehtoa valkotaululle, voit luoda sellaisen helposti itse.
Tussitaulumaalit löydät verkkokaupastamme.

Valkotaulutapetit: Nopean asennuksen vaihtoehto

 Valkotaulutapetit ovat valmiita nopeasti, toisin sanoen käytössäsi jo 24 tunnin kuluttua niiden tapetoinnista. Ne on voidaan tapetoida kuin mikä tahansa muu tapetti. Valkotaulutapetit ovat hyvä vaihtoehto kouluille ja tiloihin, joissa piirrustuspintoja käytetään paljon. Tapeteissa on orgaanisia haihtuvia yhdisteitä hyvin vähän eikä ominaistuoksuja, joten ne on asennettavissa myös silloin kun tila on käytössä.

Kun tarvitset piirrustuspintaa nopeasti ja kovalle käytölle, valitse valkotaulutapetit.

Löydät valkotaulutapetit verkkokaupastamme.

Itsekiinnittyvät valkotaulukalvot: Tee kalusteista piirrustuspintoja

 Haluatko lisätä piirrustusominaisuuden kalusteisiisi, kuten pöytään, kaappeihin tai lokerikkoihin? Tällöin suosittelemme valkotaulukalvoja. Itsekiinnittyvät valkotaulukalvot sisältävät liimapinnan ja ovat täten erittäin nopeita ja helppoja asentaa. Leikkaa sopivan kokoinen pala, ota liimapintaa suojaava paperi pois ja aseta kalvo halutulle alueelle. Valkotaulukalvoilla muunnat näppärästi pöydät, ovet, kaapistot ja vastaavat sileät pinnat valkotauluiksi. Kuten tussitaulumaaleissakin, myös valkotaulukalvoissa on vaihtoehtona läpinäkyvä “väri”, joka mahdollistaa minkä tahansa värisen piirrustuspinnan. Sillä päällystetty kaluste siis jää sen näköiseksi kuin se on alunperin ollutkin, siihen vain tulee piirrustusominaisuus kalvon myötä.

Itsekiinnittyviä valkotaulukalvoja emme kuitenkaan suosittele käytettäväksi seinillä, elleivät ne ole absoluuttisen sileitä. Tavallisesti maalattu tai tapetoitu seinä on hieman “mandariinipintainen” kun se on maalattu ja se saattaa täten korostua valkotaulukalvojen kanssa.

Jos siis haluat lisätä valkotauluominaisuuden työpöytääsi, lokerikkoon, oveen tai muuhun kalusteeseen, valitse valkotaulukalvo.

Valkotaulukalvot löydät verkkokaupastamme.

Siinä lyhykäisyydessään erot, jos etsit vaihtoehtoa tavalliselle valkotaululle.

Blogista ja kuvagalleriastamme löydät lisää vinkkejä ja ideoita tuotteiden käyttöön, ja voit myös aina soittaa meille:

+358509117993

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!