+358509117993 [email protected]

Magneettinen printtitapetti

593,96 

Tilaustuotteena saatavilla oleva printattava magneettinen tapetti on voimakkaasti magneettinen pohjamateriaali, joka on suunniteltu digitaaliseen tulostamiseen. Tulostaminen onnistuu musteella, lateksilla tai laserilla. Tulostettu materiaali voidaan vielä päällystää kirkkaalla tussitaulumaalilla, jolloin magneettisesta pinnasta saadaan piirrettävä.

Hyviä käyttökohteita tuotteelle ovat mm. yrityksen logolla brändätyt ilmoitustaulut tai referenssitaulut esimerkiksi maailmankartalla.

Tämän tuotteen tilaukset:
[email protected] tai 050 911 7993

Tuotetunnus (SKU): SSC-WCMAGBASEDIG Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tämä voimakkaan magneettinen, printattava tapetti luo laadukkaan magneettisen työpinnan haluamallasi kuvalla. Printattuun magneettipintaan saa lisättyä vielä tussitauluominaisuudenkin maalaamalla se läpinäkyvällä tussitaulumaalilla. Magneettinen tapetti on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä tiettyyn tarkoitukseen. Tällaisia esimerkkejä edustustilat, neukkarit sekä luokkahuoneet.

 

Asennus ja tilaus

Tämä erikoistapetti on mahdollista tilata ainoastaan puhelimitse tai sähköpostilla, sillä emme itse tuota kuvaa tapetin pintaan. Suosittelemme yhteistyökumppania kuvan tulostukseen sekä mahdolliseen suunnitteluun tarpeidesi mukaan. Materiaali sopii muste-, lateksi- sekä pigmenttitulostimille.

Tämä monitoiminen tapetti luo varmasti tasaisen pinnan, se on helppo asentaa ja on käyttövalmis 24. tunnin sisällä asennuksesta. Tapettivuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää monitoimitapeteillemme suunniteltua tapettiliisteriä. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Huomioithan, että tämä magneettinen tapetti on raskas. Asennukseen kannattaa varata siis muutama henkilö. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Käytäthän tuotteen kanssa voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä tapetilla tehdystä magneettisesta alueesta selkeästi rajatun ja taulumaisen kuvan lisäksi, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen tussitaulutapetin kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

 

 

Käyttökohteita

Printattava magneettinen tapetti on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Tapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista. Printtiominaisuus mahdollistaa erityisesti kauniit edustustilat, kuten referenssikartat ja osallistavat oppitunnit esimerkiksi maantiedossa tai biologiassa.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Magneettinen tapetti mahdollistaa erittäin suurten ilmoitustaulut tehokkaaseen viestintään. Magneettinen pohjamateriaali on päällemaalattavissa, joten se ei vaadi kompromisseja sisustukseen tai brändiväreihin. Fyysisten, siirreltävien komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • Tulostuspuolen päällyste: microporous
  • Takapuolen päällyste: silverback
  • 10m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0.75 mm
  • Paino 15kg
  • Väri: matta valkoinen

Asennusohje ja lisätiedot

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje (PDF)