O.S Office-työpöytä

Old School Office Desk-toimistopöytä: Retroa ja nykypäivän monikäyttöisyyttä samassa persoonallisessa paketissa! Työpöydän pinta toimii tussitauluna. Tämä kaunis, käytännöllinen puupöytä on tehty massiivikoivusta ja koivuvanerista ja käsitelty läpinäkyvällä Smarter Surfaces-tussitaulumaalilla.

Design : Eetu Tingander

Valmistaja: Mestaripuuseppä Tingander Oy

Pöydän piirrettävä pinta on luotu Smarter Surfacen läpinäkyvällä tussitaulumaalilla, joka on tarkoitettu päivittäiseen ammattikäyttöön. Laadukas tussitaulupinta on hajuton sekä paloturvallinen ja sillä on 10 vuoden takuu.

Pinta säilyy erittäin hyvänä pidempäänkin oikein käytettynä. Piirtämiseen voi käyttää mitä tahansa valkotaulutussia, mutta suosittelemme vesiliukoisia tusseja ja puhdistamiseen alkoholittomia puhdistusaineita.Laadukkaat tussitaulutarvikkeet löydät täältä: https://smartersurfaces.fi/tuotekategoria/tussitaulutarvikkeet/

Suomalainen piirrettävä työpöytä on askel kohti kestävää kehitystä ja  helppoa paperitonta arkea, luovia suunnitteluhetkiä sekä havainnollistavia asiakastapaamisia.

Korkeus: 74 cm

Leveys: 70cm / 80cm

Pituus: 120cm / 140cm / 160cm / 180cm / 200cm

Tämän mittatilaustuotteen tilaukset osoitteessa kotinisisustus.fi

Jos sinulla on kysyttävää Smarter Surfaces tussitualumaalista, voit katsoa lisätietoja täältä, soittaa numeroon 050 911 7993 tai lähettää sähköpostia [email protected]

 

890,00 

Lisätiedot tussitaulupinnasta

Millä pintaan voi kirjoittaa ja piirtää?

Smarter Surfaces tarjoaa erilaisia tusseja ja tarvikkeita, jotka ovat testatusti sopivia käytettäviksi tussitaulupintojen sekä perinteisten valkotaulujen kanssa. Tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Myös muut vesiliukoiset taulutussit kelpaavat Smarter Surfaces-tussitaulumaalipinnan kanssa käytettäväksi, mutta muistathan, että tusseissa on laadullisia eroja. Tussitaulupinta ei kestä naarmuttamista tai kovaa mekaanista kulutusta.

Millä pyyhin tussin pois?

Suosittelemme pinnan puhdistamista mikrokuituliinalla.
Mikrokuituliina on pitkäkestoinen ja helppo tapa pitää pinnat puhtaina. Liinan voi pestä
pesukoneessa ja käyttää yhä uudelleen. Niitä voi tilata verkkokaupastamme.
Vaihtoliinaiset kovat pyyhkimet eivät sovellu käytettäväksi seinien kanssa.

Miten saan pinttyneet jäljet irtoamaan?

Jos pintaan on piirretty tussilla, jonka jäljet eivät lähde kuivalla pyyhkimällä, voit kostuttaa
sienen tai mikrokuituliinan lämpimällä vedellä ja käyttää sitä pinnan puhdistamiseen.
Helpoin tapa puhdistaa pinttyneet jäljet tai pitkään pinnassa olleet piirrokset on käyttää
Smarter Surfaces puhdistussuihkeella. Permanenttitussien jäljet on helppo puhdistaa Tussitaulun tehopuhdistusaineella. Molemmat puhdistusnesteet toimivat myös perinteisten valkotaulujenkanssa ja löytyvät verkkokaupastamme. Huom! Älä käytä alkoholipohjaisia puhdistusaineita.

Mihin tussitualupintaa käytetään?

Vain mielikuvitus on rajana! Smart Wall Paintilla on useita eri käyttötapoja ja -kohteita.
Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnitteluun, visualisointiin, osallistavaan opettamiseen, piirtämiseen, muistiinpanoihin ja vaikka hauskanpitoon.