Magneettinen tapetti

Magneettinen tapetti on korkealuokkainen ja tehokas magneettitapetti, jolla päällystettyä pintaa voidaan käyttää magneettien kanssa. Tapetilla saa varmistettua tasalaatuisen, magneettisen lopputuloksen. Sen ominaisuudet mahdollistavat erinomaiset puitteet luovuuteen, suunnitteluun, aikatauluihin ja brainstromaukseen.

Tuotepakkauksen sisältö:
1 Magneettinen tapetti 10m²
2 Neomagneetteja
1 Smarter Surfaces -tarra
1 Asennusohje
1 Hanskat
1 Lasta

469,96 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): SSK-WCMAG Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tämä voimakkaan magneettinen tapetti luo laadukkaan, valkoisen työpinnan sellaisenaan tai sen voi päällemaalata tai tapetoida haluamallaan värillä tai kuosilla. Muilla Smarter Surfaces-tuotteilla, kuten tussitaulumaalilla tai -tapetilla saat lisättyä piirrettävän ja/tai projektoriheijastusominaisuudet toiminnalliselle pinnallesi. Magneettinen tapetti on luotu erityisesti tilaan, jossa käytetään paljon siirreltäviä elementtejä. Tällaisia esimerkkejä ovat päiväkodit, koulut, neuvottelutilat sekä toimistot.

 

Asennus

Tämä monitoiminen tapetti luo varmasti tasaisen pinnan, se on helppo asentaa ja on käyttövalmis 24. tunnin sisällä asennuksesta. Tapettivuodan voi asentaa joko pystyyn tai vaakaan, ja jopa kuperille pinnoille. Ennen asennusta on kuitenkin varmistettava, että alla oleva pohja on tasainen. Tarvittaessa asennettava pinta tulee tasoittaa ja pohjamaalata. Suosittelemme käytön mukavuuden kannalta asentamaan tuotteen keskikohdan suunnilleen silmien korkeudelle. Tuotteen optimaalinen käyttöala on helppo mitata omalla kädellä: se mihin ylettää kurottamatta ja kyykistymättä, on se kohta mitä useimmiten käytetään. Tähän voidaan halutessa lisätä muutamia kymmeniä senttejä sekä ylä-, että alapuolelle. Parhaan ja varman asennustuloksen saa, kun käyttää monitoimitapeteillemme suunniteltua tapettiliisteriä. Viralliset asennusohjeet löydät täältä. Huomioithan, että tämä magneettinen tapetti on raskas. Asennukseen kannattaa varata siis muutama henkilö. Tuotteella on 10. vuoden takuu ja sitäkin pidemmän käyttöajan takaat käyttämällä laadukkaita tarvikkeita. Käytäthän tuotteen kanssa voimakkaita magneetteja, kuten neodyymimagneetteja.

Jos haluat tehdä tapetilla tehdystä magneettisesta alueesta selkeästi rajatun ja taulumaisen, sen voi tehdä kauniisti esimerkiksi leveillä sisustusteipeillä.

Jos tavoitteena on paperiton arki, suosittelemme kokeilemaan magneettisen tussitaulutapetin kanssa magneettisia muistilappuja. Muistilappujen toinen puoli on suunniteltu valkotaulutusseille ja ne ovat siis pitkään käyttökelpoisia.

 

 

Käyttökohteita

Magneettinen tapetti on suunniteltu erityisesti toimistoihin, kouluihin sekä kokous- ja edustustiloihin. Tapetilla saa luotua saumattoman ja suuren pinta-alan, jonka avulla työskennellä. Jopa kokonaiset seinät tai hankalat kulmatilat voidaan muuntaa hyötykäyttöisiksi magneettipinnoiksi. Tällaiset monitoiminnalliset seinät mahdollistavat osallistavat aivoriihet, kokoukset, valmennukset, oppitunnit sekä tukevat projektijohtamista, esiintymistä ja havainnollistamista.

Uskomme, että tämä innovatiivinen ja ekologinen tuote muuttaa työskentelytapoja oleellisesti. Magneettinen tapetti mahdollistaa erittäin suurten ilmoitustaulut tehokkaaseen viestintään. Magneettinen pohjamateriaali on päällemaalattavissa, joten se ei vaadi kompromisseja sisustukseen tai brändiväreihin. Fyysisten, siirreltävien komponenttien käyttäminen optimoi tehokkuutta oppitunnilla, palavereissa ja tiimitöissä. Usein yhdistelemällä erilaisia työvälineitä, -tapoja ja materiaaleja, päästään parhaisiin mahdollisiin lopputuloksiin. Toteutuksien suunnittelun tueksi apua voi pyytää yhteistyökumppaneiltamme.

 

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces on palkittu, kansainvälinen tuotemerkki, joka tarjoaa toiminnallisia pintaratkaisuja ammattikäyttöön. Kuivapyyhittävät tussitaulutapetit ovat vaihtoehto perinteisille emalisille valkotauluille sekä kertakäyttöisille fläppipapereille. Tapetti on ekologinen vaihtoehto emaliselle valkotaululle, joka on hävitettäessä ongelmajätettä. Tapettimme ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja hajuttomia VOC-merkittyjä tuotteita.

Tekniset tiedot

  • 10 vuoden takuu
  • 10 m² rulla
  • Leveys 1,22 m, pituus 8,25 m
  • Paksuus 0.60 mm
  • Paino: 15kg
  • Väri: matta valkoinen
  • Asennus voimakkaalla tapettiliisterillä, kuten Smarter Surfaces -liisterillä
  • Käyttövalmis 48h kuluttua asennuksesta
  • Eco friendly, ei haihtuvia aineosia tai epämiellyttäviä hajuja
  • Päällystettävissä mm. sävytetyllä maalilla, digiprintillä, tapetilla tai tussitaulumaalilla

Asennusohje ja lisätiedot

Asenna kuin mikä tahansa tapetti käyttäen valmista vahvaa, vinyyleille sopivaa tapettiliisteriä. Pinta on päällystettävissä maalilla tai tapetilla, kuten Smarter Surfaces -tussitaulumaalilla.

Löydät tämän tuotteen asennusohjeen ja lisätiedot seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje ja lisätiedot

Halutessasi voit ladata tämän asennusohjeen myös PDF-tiedostona seuraavasta linkistä:
Magneettisten tapettien asennusohje (PDF)