Esittelyssä matalakiiltoisempi valkoinen tussitaulumaali

Huom! Tämä tuote on poistunut valikoimasta eikä ole enää saatavilla.

Esittelyssä matalakiiltoisempi valkoinen tussitaulumaali

Käyttäjien toiveista ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena Smarter Surfaces tuotevalikoimaan on tullut matalakiiltoisempi tussitaulumaali. Se toimii tussitaulun ominaisuuksien lisäksi valkokangasmaalin tapaan niin, että siihen voidaan piirtämisen ja kirjoittamisen lisäksi projisoida videotykillä kuvaa. Tuote on yhtä helppo maalata (ohjeet) kuin sarjan muutkin tussitaulumaalit. Pakkaus sisältää kaukaloa ja alueen suojaamisvälineitä lukuunottamatta kaiken tarvittavan luodaksesi visuaalisesti kauniin, uudelleenpiirrettävän ja monikäyttöisen pinnan, joka ei ole häiritsevästi esillä kun projektoria ei käytetä. Pakkauksen mukana tulee lisäksi kaksi kappaletta vahvoja puhdistusnesteitä ja Eddingin tussisetti.

Smart Wall Paint low sheen in use

Smart Matta tussitaulumaali levitetään vaahtomuovitelalla tasaiselle, puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Pohjan epätasaisuudet tulevat esiin projisoitaessa kuvaa seinälle, joten älä oikaise tässä! Jos pinta ei ole jo aiemmin maalattu valkoiseksi vesiliukoisella maalilla, se kannattaa pohjamaalata esim. Smart valkoisella pohjamaalilla.

Smart Wall Paint low sheen and projector

Smart Wall Paint Matta on, niin kuin näistä kuvista näette, vähemmän kiiltävä ja täten se antaa projektorille enemmän asennusmahdollisuuksia. Kiiltävä pinta saattaa aiheuttaa videotykin asennuksesta riippuen “hotspotin” kuvaan.

Matta ja kiiltävä tussitaulumaali vierekkäin

Matta vs kiiltävä tussitaulumaali

Matta vs. perinteinen tussitaulumaali

Alueen rajaaminen kannattaa jättää projektorin tehtäväksi. Katso Teemun vinkit valkokankaan luomiseen tästä. Suojaamisen lisäksi on tärkeää sekoittaa mattamaalin komponentit kunnolla ja käyttää maali tunnin sisällä sen sekoittamisesta parhaan mahdollisen lopputuloksen luomiseksi. Tuotetta ei voi ns. venyttää, eli 6m2 pakkaus riittää vain kuudelle neliölle, jotta se toimii oikein. Levitä tarpeeksi paksulti ja huolellisesti, noin metrin pätkä kerrallaan ja varmista ettei mikään kohta jää maalaamatta. Poista roskat ja karvat heti ja telaa yli. Suojausteipit tulee poistaa ennen maalin kuivumista, jotta vältetään maalin lohkeaminen.

Smart Matta -tussitaulumaalille riittää kertamaalaus. Pinta on kosketuskuiva viidessä tunnissa ja siihen saa piirtää ensimmäisen kerran 12 päivän kuluttua, mutta suosittelemme pyyhkimään mahdolliset kirjoitukset pinnasta vielä 24 päivään saakka, jolloin tuote saavuttaa lopullisen pintansa. Videotykillä sitä voi käyttää välittömästi. Ja ei, videotykin kuva ei voi palaa kiinni seinään :)

138 tuumainen piirreltävä valkokangas

Mattavalkoinen tussitauluseinä sopii niin kotiteattereihin, luokkiin kuin toimistoihinkin. Loimme itse omalle toimistollemme seinän, jonka reunat ovat kiiltävää Smart Wall Paintia ja jonka keskelle rajasimme noin 140 tuumaisen  alueen 16:9 suhteella matalakiiltoisemmalle tussitaulumaalille videotykkiä varten. Videotykkinä toimii Panasonic ax 100 e.

Inspiroiduitko? Löydät maalit verkkokaupastamme.

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!